Kiireinen sesonki ja kesästä nauttiminen.

Sesonki on sujunut hyvin ja ollut vilkas! Moni manaa viileää kesää mutta meille yrittäjille se on siitä hyvä etä ihmiset liikkuu eikä painu rannoille. Samoin itse rakastan lenkkeillä raikkaissa kesäaamuissa. En pidä helteestä ja nautin kun on luonto vehreä ja kaunis. Onnekseni apunani on ollut tänäkesänä todella hyvät työntekijät ja ihana Nata! Olen ehtinyt viettää paljon vapaita lapsenlapseni<3 ja koko perheeni<3 sekä ystävieni kanssa. Töissä olen ollut vain jokusia päiviä viikossa ja silloin olen aina todennut että niin hyvin hoitaa tytöt hommat että ei mua siellä tarvita mutta tottakai käyn silti näin kesälläkin vaikkakin vähän vähemmän sillä ikävähän mun muuten tulee mun ihania asiakkaita! Lähinnä olen käynyt tekemässä lisää voiteita kun tytöt myy ne loppuun kokoajan ja lähettämässä nettilähetyksiä sekä toki hoitoja tekemässä ja lisää tavaraa tilaamassa. Paljon on tullut myös uutta kuten ihanat hiustenhoitotuotteet oikein kampaamolaatua. Itse rakastuin minttu shamppooseen ja hoitoaineeseen ja tehonaamioihin!

Kesällä olen nyt tavannut paljon ystäviäni ja on ollut ihana grillata ja viettää aikaa huvimajallamme. Olen tehnyt paljon herkullisia salaatteja ja niihin käytän äitini keksimää ihanaa hunajaista salaatinkastiketta mitä löydät myymälästämme! Ja lihojen kaveriksi ihanaa Tulisuudelmasinappia! Taas tulee lapsuudenystäviä kylään viikonloppuna paljuilemaan niin pitää ottaa itsellekkin pullo tuota ihanaa kastiketta. Hae sinäkin omasi myymälästämme!

Natan kanssa olimme myös Tampereella naisteniltaa viettämässä. Kuvassa olemme Tornihotellin terassilla mistä on upeat näköalat Tampereen ylle! Kannattaa poiketa! Perheeni<3 kanssa olen nauttinut paljon kotimäellä ja lapsenlapseni<3 Lumi<3 kasvaa ja voi tosi hyvin! Kuvailimme ihanien jasminipensaiden edessä. Niistä tulee huumaava tuoksu! Nyt kannattaa nauttia kesän tuoksusta ja hoitaa itseään hyvin! Myymälästämme löydät myös ihanat saunatuoksut kesäsaunaan ja saunahunaja hellii kesän kuivattamaa ihoa. Itse rakastan myös turvesaunoa! Myymälästämme löydät hoitoturvetta joka on todellinen detox tuote ja laittaa nesteet liikkeelle! Ihana olo aina turvesaunan jälkeen! Nyt aion itse kohta mennä suolakylpyyn. Kylpysuolat löydät myymälästämme. Suolakylpy on todella puhdistava ja rentouttava. Aion kokeilla myös ihanaa kasvonaamiota Ekopharmalta. Nekin luonnonmukaiset tuotteet löydät myymälästämme. Olen myös huomenna perehtymässä uuteen mahdolliseen laitehankintaan. Aivan huikea kasvojen antiagelaite siis ehkä tulossa hoitolaamme, kannattaa pysyä kuulolla. Perjantaina alkaa miehelläni kesäloma ja itse teen seuraavan kuukauden ajan vain 2-3 päivää vko töitä niin ehdin olla perheeni kanssa joten hoitoaikoja nyt rajoitetusti. Kannattaa varata ajoissa jos haluaa ehdottomasti mulle. Nata tekee kyllä myös ja hänelle saa helpommin aikoja. Latailen hiukan akkuja perheen kanssa ja palvelen teitä taas elokuun puolivälin jälkeen sitten uudella innolla. Nytkin jos et löydä Timman kautta mieleistäsi aikaa niin soita 0505660035. Voin tulla tekemään myös ilta-aikoja kun sovitaan. Muistakaa nauttia kesästä ja hoitaa itseänne, levätäkkin välillä niin sitten jaksaa taas ihan uudella innolla! Ihania kesäpäiviä!

Kosmetologi Hämeenlinna