Nyt on palattu ihanalta lomalta arkeen ja se tuntuu myös hienolta! Olikin jo ikävä teitä ihania asiakkaitani! Aloitin myös taas treenikauden ja kevyemmän ruokavalion ja hiukan hoitamaan myös itseänikin. Oli hieno palata lomalta kun Nata oli pessyt matot ja kaikki, siivonnut ja sisustellut. Meillä on mahtava yhteistyö ja olen siitä kovin iloinen! Myös viime syksyllä opistani kosmetologiksi valmistunut Laura tulee taas meille harjoitteluun. Nyt tietenkin ihmettelette miten jo valmistunut voi tulla harjoitteluun mutta Laura valmistui kosmetologiksi jo ja nyt opiskelee Jalkojenhoidon ammattitutkintoa ja tulee siitä harjoitteluun. Tämä tietää teille hyvät asiakkaani huikeita tarjouksia! Tässä ensimmäinne tarjous Lauralle: Jalkahoito + Lymfahieronta jaloille 35€. Koskee vain uusia varauksia. Saatavana koodilla VIPLAURA joko nettiajanvarauksella lisätietoihin laittamalla tai puhelimitse 0505660035. Tarjous voimassa syyskuun loppuun ja vain Lauran jalkahoitoihin. Hän on töissä yhtenä päivänä joko ti tai to. Huomenna pidämme palaverin ja selviää tarkemmin.

Hoitolaamme on sapunut myös huikea uutuuslaite Cube Hifu joka on tehokkain mahdollien kasvojenkohotus ilman veistä! Kivuton ja super tehokas hoito joka lisää myös ihon omaa kollageenituotantoa pitkäksi aikaa. Tässä tarjous koodilla VIP HIFU: Cube Hifu Kasvohoito sisältäen perus kasvohoidon, ihonpuhdistuksen Ultralla tai Timanttihionnalla ja Cube Hifu hoidon kahdelle alueelle 99€(ovh 129€). Tässä tietoa Cube Hifu laitteesta:

HIFU (High Focused Intense Ultrasound) on uusi veitsetön menetelmä kasvojen kohotukseen. Kohdistetulla ultraäänellä kudosta voidaan käsitellä huomattavasti tehokkaammin ja syvemmältä kuin muilla nykyisillä toimenpiteillä. Teknologia perustuu fokusoituun huipputehokkaaseen ultraääneen, joka kohdistetaan täsmällisesti haluttuun kohtaan ja syvyyteen (1,5 mm, 3 mm tai 4,5 mm) vahingoittamatta ihoa. HIFU nostaa kudoksen lämpötilaa ja stimuloi kollageenin uudistumista mikä kiristää löystyneitä kimmosäikeitä ja lisää kollageenin tuotantoa. Lisääntynyt kollageenin tuotanto näkyy ihon kiinteytymisenä. Hoito on lähes kivuton. Korkeatehoinen ultraääni kohdistuu ihon syvempien kerrosten lisäksi myös ihonalaiseen SMAS-kudokseen. Ultraäänellä on mahdollista aktivoida kollageenin tuotantoa jopa SMAS-kudoksessa. 

Tarjous hoidosta voimassa vain 10.9 asti. Varaa pian www.hyvanolonaitta.fi kohdasta ajanvaraus tai 0505660035.