Vaao:n opiskelijat Natalia jonka mentorina toimin ja Larissa pitivät hienon naistenillan meillä tehden pikahoitoja, oli pientä tarjoilua ja alusvaatekutsut samalla. Oli hieno ilta ja mukava kun järjestivät. Itseni piti mentorina vain saapua paikalle. Hienosti onnistui heiltä illan järjestäminen mikä oli osana heidän koulutyötä.

Cube Hifu kasvohoitolaitteet jatkaa huikeaa suosiotaan ja yrittäjä on saanut painaa pitkiä 10-19 päiviä välillä että on saatu sumaa purettua. Ihana Nata huolehti silloinkin ja poikkesi vapaillaankin tuomaan mulle eväitä ja kukkia. On ollut kyllä onni löytää tuollainen opiskelija avuksi josta on tullut nopeasti myös ystävä. Nata oli vapaillani myös sisustellut hoitolaa kauniiksi ja touhuaa auttamassa kaikenlaista mitä kiireinen yrittäjä ei aina itse ehdi. Hänen ansiostaan olen saanut hiukan nauttia vapaistakin lapsenlapseni kanssa mikä on nyt tärkeää. Erikoiskosmetologin opintoja jossa erikoistun ekologisiin kauneudenhoitopalveluihin olen tehnyt ahkerasti ja opinnot alkavat olla jo 2/3 suoritettu. Mentoriltani sain hyvää palautetta. Opinnot vievät nyt kevääseen asti aikaa ja myös suloisen lapsenlapseni kanssa pitää jäädä aikaa niin hoitoajat ovat nyt todella tiukassa. Pyydänkin teitä hyvät asiakkaani varaamaan ajat aina hyvissäajoin ja jos ei nettiajanvarauksesta löydy sopivaa soittelemaan 0505660035. Puhelimitse saa myös ilta-aikoja. Cube Hifun suosio on yllättänyt ja siksi nyt päivät täyttyy pikavauhtia.

Meille tuli myös uudet laadukkaat neulattomat Mesoterapialaitteet joka on kivuton mutta todella tehokas antiage hoito ja kosteuttaa ihoa syvältä. Kerron teille lähiaikoina tarkemmin laitteista. Mukavia syyspäiviä!