Terveisiä lomalta New Yorkista! Oli upea reissu! Nähtiin mieheni 40v päivänä Vapaudenpatsas, mentiin upealla vossikkakyydillä pitkin Central Parkia, käytiin 102 kerroksiessa pilvenpiirtäjässä Empire State buildingissä ja hienossa Madame Tussauds vahakabinetissa sekä aivan upeassa teatteriesityksessä Radio Cityssä katsomassa Christmas Spectacular! Syötiin paljon ihania burgereita, kiereltiin elokuvista tuttuja paikkoja ja shoppailtiin lapsenlapselle kaikkea ihanaa Disney Storesta. Nyt olen intoa täynnä palaamassa töihin! Oikein on jo ikävä töihin! Huomenna palataan arkeen taas kovasti Cube Hifu kasvohoitoja tehden ja Joulusesonkia jo kovasti valmistellaan. 30.11 lauantaina on taas perinteinen koko Lasikeskuksen Joulunavaus tapahtuma ja meilläkin sillon monenlaista ohjelmaa ja tarjouksia. Myymälään on nyt saapunut uutuutena ihania huonetuoksukukkia mitä on montaa tuoksua. Oma suosikkini on Jasmini. Tuoksut ovat luonnollisia eteerisiä öljyjä ja kukat kauniita myös koristeena. Löydät ne myymälästämme hintaan 12,90€. Tulkaahan moikkaamaan myymälälle! Huomisesta klo 10 alkaa taas ihana arki.