Hyvän Olon Aitta hiljentyy Joulun vietoon. Tämä Joulusesonki näytti tälle yrittäjälle Joulun todellisen sanoman eli sen miten upea tukiverkosto itselläni on! Jouduin 12.12 leikkaukseen ja sen jälkimaininkina sain tulehduksen ja olin todella kipeä! Onneksi läheiseni riensivät apuun ja myymälää hoiti niin äitini kuin isoveljenikin ja ystäväni ja työharjoittelijani Nata. Hienosti he hoitivat Joulusesongin ja kaiken kiireen keskellä Nata vielä tapetoi toisen hoitolahuoneenkin ihanalla koivutapetilla mua piristääkseen! Kyllä on onni että tuollainen ystävä on löytynyt! Nyt on kaikki hyvin ja olen parantunut ja nyt voimaannun läheisteni avulla Joulun pyhät. Ihana mummon pikku tonttu tuo kovasti Jouluiloa kun saamme viettää hänen ensimmäistä Jouluaan tässä samassa rakkaassa talossa joka on sekä mun, tyttäreni kun nyt lapsenlapsenikin lapsuudenkoti<3. Tänään jaksoin jo leipoa tyttöjeni kanssa ja Lumi maistoi ekaa kertaa rusinapullaa jota mummo oli leiponut. Tämä Joulu täyttää sydämeni kiitollisuudella näistä kaikista ihanista ihmisistä ympärillän, työstä jota rakastan ja rakkaasta lapsuudenkodistani jossa olen viettänyt kaikki elämäni Joulut. Tänä Jouluna päästään ensimmäistä kertaa Joulusaunaan pihasaunaamme. Kerään voimia lomailemalla 2.1.2020 asti mutta Milla palvelee myymälällä 28.12 lauantaina klo 10-15 ja Nata touhuilee siellä muutamana päivänä myös välipäivinä. Kiireellisissä asioissa tavoitat 0505660035. Oikein ihanaa Joulua kaikille ja lämmin kiitos kuluneesta vuodesta!