Nyt on hyviä uutisia! Saimme suositusta Cube Hifu kasvojenkohotuslaitteesta parannellun Cube Hifu Matrix 3D laitteen hoitolaamme! Tällä saadaan vielä huikeampia tuloksia kasvojenkohotuksiin ja mikä parasta tällä voi tehdä hoitoja myös vartalolle! Jos haluat kiinteyttää alleja, rintaa, reisiä, vatsaa jne ja eroon vaikka jenkkakahvoista niin suosittelen kokeilemaan! Vartalolle hoidot sisältää Cube Hifun lisäksi ihanan Lymfahieronnan ja maksavat nyt tarjouksessa 89€(ovh 115€). Kasvojen kohotus Cube Hifu sisältäen Ihonpuhdistuksen 129€.

Myös ihanat kosmetologiopiskelijat Nata ja Larissa ovat meillä 13.3 asti ja he tekevät monia opiskelijahintaisia hoitoja. Ilokseni kerron että Nata jatkaa meillä valmistumisensa jälkeenkin tehden teille ihania ripsiä, kynsiä, sokerointeja jne. Meillä on ollut todella mukavaa yhdessä kun nämä reippaat naiset ovat olleet harjoittelussa. Paljon on tehty hoitoja ja asiakkaita riittänyt vaikka vähän jännitin riittääkö kahdelle opiskelijalle mutta kivasti on riittänyt. Tänään otettiin myös vähän kuvia.

Opiskelijatarjoukset 13.3 asti: Kasvohoito + Jalkahoito 29€, Jalkahoito 29€, Aromahieronta tai Kuumakivihieronta 29€, Vartalon kuorinta ja hieronta tai selluliittihoidot 29€. Ajanvaraus 0505660035 tai tämän sivun kohdasta ajanvaraus. Tervetuloa hemmoteltavaksi ja myös poikkeamaan myymälään. Eilen saapui iso erä ihania uusia koruja!