Nyt on vapaat hoitoajat aika vähissä, kannattaa pian varata jos haluaa vielä edullisiin opiskelijahoitoihin ennen kun opiskelijat valmistuvat opistani kosmetologeiksi. 12.3 on heillä viimeinen työpäivä. Ilokseni kuitenkin kerron että seuraava kosmetologiopiskelija tulossa meille harjoitteluun toukokuussa eli sillon taas kivoja opiskelijatarjouksia.

Meillä on ollut opiskelijoiden kanssa kivoja ja kiireisiä päiviä. Turhaa jännitin riittääkö asiakkaita kolmelle, hyvin on riittänyt ja nyt onkin vapaana enää muutamia opiskelija-aikoja. Itse sain Erikoiskosmetologin näytän mentorilleni hoitoja tehden kuulemma hyväksytysti läpi eli enää on portvolion teko ja keväällä viimeistään ennen Juhannusta valmistuminen. Tänään päivitin hinnaston mutta älkää säikähtäkö, ei tullut kovin isoa hintojen korotusta vaikka erikoistunkin. Edelleen on esimerkiksi laitehoidot Timanttihionta ja Ultra 59€ vaikka monilla perus kosmetologeilla yli 70€. Kovasti muakin painostettiin nostamaan rajusti hintoja mutta haluan säilytttää edullisen hintatason vaikka ammattitaitoni lisääntyykin. Nyt tuo maltillinen korutus sisältää myös ammattitaidon lisääntymisen lisäksi asiakkaalle kirjalliset kotihoito-ohjeet aina kasvohoitoihin ja jokusia ihania testereitä tuotteista on niin kauan kuin niitä riittää saatavana kasvohoitojen yhteydessä hoitolamme odotustilan korista.

Ilokseni kerron myös että olen löytänyt toisenkin reippaan kesätyöntekijän myymäläämme! 17v lukiolaisnuori. Kerron lisää lähemmin. Kesällä työllistämme 2-3 nuorta.

Myymälällä on sisusteltu kovasti ja Nata laittoi kivan perhosverhon. Tuli myös taas paljon uusia koruja myyntiin.