Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tällä kurssilla voit opetella halutessasi samalla kolme ihanaa hoitoa tai vain yhden valintasi mukaan siis 1-3 eli Hunajahieronnan ja / tai Suklaahieronnan sekä Turvehoidon. Kaikki ovat aivan ihania hoitomuotoja joita on todella helppo myydä ja joilla saat taatusti lisää asiakaskuntaa sillä ovat todella koukuttavia ja etenkin lahjakorttiaikaan näitä on todella helppo myydä saaden itse työllesi hyvän katteen! Kaikilla hoidoilla hoidetaan sekä ihoa että lihasta ja opettelemme myös miten voit tuotteistaa itsellesi erilaisia hoitopaketteja.

Kurssit maksavat 99e sis. alv 24% / kurssi tai jos haluat käydä 2 samalla niin 180e yhteensä sis. alv 24% tai kaikki 3 yht. 270€. Kurssista saa todistuksen sekä kuitin kirjanpitäjää varten.

Kurssin vetää Hyvän Olon Aitan omistaja Anu Talus joka on Sky Kosmetologiyhdistyksen jäsen ja kokenut luontaishoitaja. Kurssille on mahdollista ottaa vain rajoitettu määrä osallistujia ja kurssit ovat olleet hyvin suosittuja joten kannattaa ilmoittautua ajoissa! Ilmoittautua voit puh. 050-5660035 tai info@hyvanolonaitta.fi.