Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tällä yhdistelmäkurssilla voit opetella vaan yhden noista ihanista hoidoista tai kaikki 3 samalla! Kurssi on tarkoitettu erityisesti hoitolatyötä tekeville mutta nuo ihanat hieronnat voi halutessaan opiskella myös omaksi iloksi!

Hunajahieronnassa käymme läpi miten voi hoitaa eri kehon osia hunajalla ja miten se vaikuttaa. Hunajahieronnassa opimme myös tehokkaan selluliittihoidon. Tästä opettelemme osahoitoja ja ihanan lämpöhautein tehtävän selän haudehoidon hierontoineen. Hunajahierontakurssin jos käyt vain sen hinta on 99€ muttta käydessäsi myös suklaa- ja / tai turvekurssin on hinta 90€.

Suklaahieronnassa opimme teorian lisäksi kuinka tehdä tehokas vartalohoito kuorintoineen suklaalla. Raaka-aineen myös itse valmistamme. Kurssin hinta 99€ mutta jos käyt muita kursseista samalla on hinta 90€.

Turvehaudehoito + hieronta kurssilla opettelemme teorian tuosta todella puhdistavasta ja kuona-aineet liikkeelle saavasta luonnon ihmeaineesta turpeesta. Kerromme myös miten voi tehdä turpeella osahoitoja ja harjoittelemme ihanan selän haudehoidon. Kurssin hinta 99€ jos käyt pelkästään mutta jos samana päivänä osallistut muihin kursseihin on kurssin hinta 90€.

Kurssin hinta siis 99€ yksi, 180€ jos käyt 2 ja 270€ jos haluat oppia nämä kaikkii 3 ihanaa hoitoa!

Kurssihinnat sisältävät alv 24% ja kursseista saa kuitin kirjanpitoa varten sekä todistuksen! Kaikista hoidoista teemme myös harjoituksia mutta opin saatua tulee jokaisen harjoitella vielä kotona varmuuden saamiseksi ennen asiakastyötä. Näitä hoitoja on todella helppo myydä lahjakorttisesonkina ja hoidot ovat koukuttavia! Lisäksi erikoishoidoilla saa hoidostaan paremman katteen kun perus hieronnoilla.

Kurssit vetää paljon luontaishoitoja tehnyt ja niihin alan ammattilaisilta Frantsilan Yrttitilalla ja muuallakin itse oppinsa saanut ja Vaaossa kosmetologiksi opiskellut Sky- kosmetologi Anu Talus joka on myös itse pyörittänyt 6v omaa hoitolaa.

Kurssit ovat olleet suosittuja ja täyttyvät nopeasti joten varaa pian paikkasi puh: 050-5660035!