Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tällä yhdistelmäkurssilla voit opetella vaan yhden noista ihanista hoidoista tai kaikki samalla! Kurssi on tarkoitettu erityisesti hoitolatyötä tekeville mutta nuo ihanat hieronnat voi halutessaan opiskella myös omaksi iloksi!

Hunajahieronnassa käymme läpi miten voi hoitaa eri kehon osia hunajalla ja miten se vaikuttaa. Hunajahieronnassa opimme myös tehokkaan selluliittihoidon. Tästä opettelemme osahoitoja ja ihanan lämpöhautein tehtävän selän haudehoidon hierontoineen. Hunajahierontakurssin jos käyt vain sen hinta on 99€ muttta käydessäsi myös Suklaahierontakurssin tai Turvekurssin on hinta 90€.

Suklaahieronnassa opimme teorian lisäksi kuinka tehdä tehokas vartalohoito kuorintoineen suklaalla. Raaka-aineen myös itse valmistamme. Kurssin hinta 99€ mutta jos käyt muita kursseista samalla on hinta 90€.

Turvehoidosta opimme kehoa puhdistavan Turvehaudehoidon ja rentouttavan hieronnan. Turve kurssi 99€ mutta 90€ jos käyt myös jonkun muun näistä kursseista. Eli 1 oppi 99€, 2 oppia 180€ ja kaikki 3 kurssia samalla 270€. Puolet kurssista maksetaan laskulla ilmoittautumisen aikaan ja puolet kurssille tullessa.

Kurssihinnat sisältävät alv 24% ja kursseista saa kuitin kirjanpitoa varten sekä todistuksen! Kaikista hoidoista teemme myös harjoituksia mutta opin saatua tulee jokaisen harjoitella vielä kotona varmuuden saamiseksi ennen asiakastyötä. Näitä hoitoja on todella helppo myydä lahjakorttisesonkina ja hoidot ovat koukuttavia! Lisäksi erikoishoidoilla saa hoidostaan paremman katteen kun perus hieronnoilla.

Kurssit vetää paljon luontaishoitoja tehnyt ja niihin alan ammattilaisilta Frantsilan Yrttitilalla ja muuallakin itse oppinsa saanut ja Vaaossa kosmetologiksi opiskellut Sky- kosmetologi Anu Talus joka on myös itse pyörittänyt yli 6v omaa hoitolaa.

Kurssit ovat olleet suosittuja ja täyttyvät nopeasti joten varaa pian paikkasi puh: 050-5660035!🦋