Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tapahtuman tarkoituksena on että jokainen kuulija saisi avaimia omaan stressinhallintaan! Puhujana meillä on stressinhallinnan ammattilainen joka on kirjoittanut oivalluksistaan myös kirjan! Tapahtumaan mahtuu mukaan 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta ja jokainen osallistuja saa lahjakortin hoitolaamme ilmaiseen lymfahierontaan joka on ihanaa nesteitä kehosta liikkeelle laittavaa rentouttavaa paineluhierontaa. Lahjakortin arvo 25€. Osallistujien kesken arvomme myös Miia Huitin kirjan.
Osallistuminen luennolle sisältäen tuon lahjakortin maksaa 35€ sis alv 24%. Saat myös kuitin maksusta. Sitovat ilmoittautumiset maksuineen 22.1.2018 mennessä. Osallistu pian sillä vain 10 ensimmäistä ilmoittautujaa mahtuu luennolle! Ilmoittautumiset Anu Talukselle 050-5660035.

Tässä hiukan tiertoa luennon pitävästä Miia Huitista ja lisää voit tutustua hänen sivuillaan www.miiahuitti.fi
stressivalmentaja, puhuja ja kirjailija.

Intohimonani on auttaa vähentämään stressiä ja lisäämään hyvinvointia ja onnellisuutta. Haluan kiinnittää erityisesti huomiota liiallisen stressin ennaltaehkäisyyn.

Valmennan työyhteisöjä ja yksilöitä tekemään oivalluksia stressin syistä ja työkaluja hoitamaan stressiä tehokkaasti, itsenäisesti ja yksinkertaisesti.

Koulutukseltani olen johtamista ja johtajuutta opiskellut KTM ja saksankielen HuK. Minulla on taustallaani monen vuoden työkokemus asiantuntijatehtävistä sijoitusalalta sekä kehittämis- ja tuotepäällikön tehtävistä rahoitusalalta. Olen toiminut pankissa myös konttorinjohtajana. Paljon kokemusta ja tietoa stressin hallinnasta.