Tervetuloa HUNAJA-AITAN sivulle, jolta löydätte tietoa omista tuotteistamme joissa pääosissa on aito kotimainen luonnontuote, HUNAJA ja mehiläisvaha voiteissamme.

Valikoimaamme sisältyy hunajaa sellaisenaan ja yhdistettynä suomalaisiin laadukkaisiin yrttituotteisiin jne. luonnonmukaisiin raaka-aineisiin. Valmistamme laadukaita saunahunajia joissa meidän hunaja ja Frantsilan yrttitilan yrtit ja eteeriset öljyt sekä monia luonnonmukaisia voiteita mehiläisvahasta. Valmistamme myös tavallisen hunajan lisäksi myös maustettuja hunajavalmisteita. Lisäksi löydät valikoimastamme erilaisia ihonhoitotuotteita, saippuoita sekä hierontaöljyjä ja voiteita.

Saunahunajista suosituimpia ovat Rentouttava ja Kosteuttava. Mehiläisvahavoiteistamme Jalkavoide ja Propolisvoide ja Makuhunajista Niiskunenä eli eukalyptus ja Raijan Raikas eli sitruunahunaja.

Näitä tuotteita löytyy muutamilta jälleenmyyjiltämme, mutta pääosin omasta myymälästämme Iittalan Lasikeskuksesta ja tämän sivun tuotevalikoimasta valikon palkista kohdasta verkkokauppa ja verkkokaupasta etusivulta löydän kuvakkeen jossa lukee Hyvän Olon Aitan tuotteet ja pyöreä logomme. Siitä klikkaamalla verkkokaupan etusivulta näet omat tuotteemme ja muiden kuvakkeiden alta maahantuomiamme ja muuten myymiämme tuotteita.

Laadun hunajissa takaa Iittalan makeimmaksi mieheksi valittu hunajaparoni Markku Nieminen, joka on ollut mehiläisten parissa vuodesta 1952 asti ja valittu Vuoden Mehiläishoitajaksi jo vuonna 1988 sekä luonnonkosmetiikkatuotteemme valmistaa minä hänen tyttärensä yritysjohtaja/Sky kosmetologi Anu Talus Hyvän Olon Aitan omistaja.

Vanhempani ovat itse kehitelleet ensimmäisinä Suomessa makuhunajat sekä saunahunajat ja ovat toimineet hunajan jalostuksen pioneereina Suomessa. Isäni vielä kesäaikaan hoitaa mehiläisiä eläkepäivien iloksi mutta muuten nauttivat jo eläkepäivistään Espanjassa. Hunajatuotteiden valmistuksessa on nyt aina tarvittaessa apuna myös tuttu mehiläishoitajapariskuntamme Pesoset sekä Hunajalähde. Minä kehitän lisää myymäläämme sekä hoitolaamme sekä jatkan monien mehiläisvahapohjaisten voiteiden valmistamista ja luonnonkosmetiikan maahantuontia sekä kurssitoimintaamme.

Meillä pyörii nykyään myös Hunajahierontakurssit eli hunajasta ihonhoidossa saa hoitolassamme paljon tietoa. Hunajan terveysvaikutuksista kerromme myös mielellään ja kesäaikaan myymälästämme löytyy yhä lasinen oikea mehiläispesä jossa mehiläisten elämää voi seurata. Oma hunajamme tulee Hämeen metsistä ja vainioilta ja myymme vain kotimaista laadukasta hunajaa.