loading

Erikoiskosmetologi Hämeenlinnassa

Kasvojen vaativammat laitehoidot

Kasvojen vaativammat laitehoidot ovat erikoisosaamistamme.

Meillä on vuosikausien kokemus kasvojen vaativimmista laitehoidoista, kuten Hifu kasvojenkohotuksesta sekä RF Meso eli RF Mikroneulauksesta.

Raakel Lignell arvostelu
Hifu Kasvojenkohotus kosmetologi Hämeenlinna Hyvän Olon Aitta

Hifu kasvojenkohotus

Yleisesti tässä hoidossa käsiteltävät kaksi aluetta ovat posket ja leukalinja, joissa myös ihonalainen smas-tukikudos napakoituu. Tehokkainta on hoitaa koko kasvot, sillä kaikkien alueiden käsittely tukee myös alakasvojen kohoamista.

Hifu kasvojenkohotus on kohdennetun ultraäänen avulla tehtävä kivuton hoito, joka ei vaadi toipumisaikaa. 

Hinnasto

Hifu kasvojenkohotus
yksi alue
200 €
Hifu kasvojenkohotus
kaksi aluetta
250 €
Koko kasvot
leukalinja ja kaula
350 €
Koko kasvot
kaula ja decolte
400 €

RF Meso eli RF Mikroneulaus

Tässä aivan huikeassa laitehoidossa yhdistyvät mikroneulauksen ja radiofrekvenssin hyödyt ja hoito on nimestään huolimatta kivuton! Nämä kaksi menetelmää yhdessä täydentävät toisiaan ja tekevät hoidosta tehokasta ja tuloksellista. 

RF aktivoi kollageenin tuotantoa sekä tiukentaa kollageenisäikeitä. Hoito on nopea ja iho rauhoittuu sen jälkeen pikaisesti eli varsinaista toipumisaikaa ei tarvita. Hoidon aikana ihossa voi tuntua pientä pistelyä ja lämpöä, mutta prosessi on kokonaisuudessaan kivuton. Hoidon ansiosta ihon yleiskunto paranee, kollageenin tuotanto lisääntyy, ihon väri tasoittuu ja aktiivisia aineosasia saadaan vietyä ihoon tehokkaammin. Hoito soveltuu parhaiten kiinteyttämään ihoa, vähentämään couperosaa ja maksaläikkiä sekä myös vähentämään ja poistamaan aknearpia. Mikroneulauksella hoidetaan tuloksellisesti myös ihon epätasaisuutta sekä vahvistetaan ihoa. Mikroneulaus on loistava antiage -hoito ja se on tehokas myös raskausarpiin! Mikroneulaus tehdään aina kertakäyttöpäällä ja vain tähän tarkoitukseen tarkoitetuilla aineilla!

RF- eli  radiofrekvenssihoidon avulla iho supistuu ja kiinteytyy, jonka seurauksena juonteet madaltuvat ja iho kiinteytyy. RF-laitteen teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon kaikkia kerroksia johtamalla voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen, juuri toivomaamme syvyyteen. Energia lisää ihoa kiinteyttävän kollageenin muodostusta ja toisaalta kutistaa kudossäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Hoidon tuloksena solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Laitteen tuottama lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kiinteämpi iho. Hoidon voi tehdä myös vartalohoitona mm. selluliitin tasoittamiseen selluliittia vähentävillä aineilla. Hoidettavia alueita ovat esim. käsivarret, vatsa, reidet ja pakarat.

Parhaan tuloksen saat sarjahoitona tehdyistä hoidoista. Sarjahoidon laajuus on aina asiakaskohtainen ja riippuu ihon ongelmatasosta, kuitenkin 3-5 hoidon sarja on monelle sopiva.

RF Meso sopii loistavasti tehtäväksi myös Hifu kasvojenkohotusten välille, sillä hoidot tukevat ja tehostavat toisiaan. Vaikuttavin antiage -setti, mitä on mahdollista tarjota ilman kirurgin veistä, on 3 kerran sarja Hifu kasvojenkohotusta 3 kk väleillä ja sen jälkeen 3-5 kerran sarja RF Mesoa, noin kuukauden väleillä.

Hinnasto

RF meso
eli RF mikroneulaus
139 €

Mikroneulaus ja Neulaton Mesoterapia

Mikroneulauksella pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho. Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä, arpia ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa ihoa ja couperosaihon väri tasoittuu.

Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.

Täydellinen imeytyminen

Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

Tulokset näkyvät viikkojen kuluttua

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla pikkuhiljaa noin 4-6 viikon kuluttua. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

Mikroneulaus on nimestään huolimatta kivuton hoito, jossa tehoaineet saadaan imeytettyä ihoon todella tehokkaasti! Hoito tehdään aina erillisellä hoitopäällä. Hoito sisältää myös peruskasvohoidon ja rentouttavan pää- ja decoltee alueen hieronnan.

 
Neulaton Mesoterapiahoito 

Neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio sekä elektroosmosis menetelmää. Pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, joiden kautta tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman, että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Hoidon aikana ihoon imeytetään laitteen avulla erilaisia vitamiineja ja hivenaineita, sekä kollageenia ja hyaluronihappoa. Hoito on todella tehokas juonteisiin ja kuivalle iholle sekä myös aknearpiin. Hoito on myös kivuton ja se sisältää peruskasvohoidon sekä ihanan pää- ja decoltee alueen hieronnan.

Hinnasto

RF Meso
eli RF miksoneulaus
139 €
Mikroneulaus
119 €
Mikroneulaus
+ Ihonpuhdistus Timanttihionta tai Ultra
149 €
Neulaton Mesoterapiahoito
89 €
Neulaton mesoterapia
+ Ihonpuhdistus
99 €
Sky erikoiskosmetologi Anu Talus

Sky-Erikoiskosmetologi Anu Talus

Sky-erikoiskosmetologi Anu Talus on erikoistunut ekologisiin kauneuspalveluihin. Anu on kokenut Hifujen tekijä, hän aloitti niiden tekemisen ensimmäisenä Hämeenlinnassa. Hän on keskittänyt kaiken osaamisensa. jo vuodesta 2012 lähtien, nimenomaan kasvojen vaativampiin laitehoitoihin ja ekologisiin kauneuspalveluihin. Hyvän Olon Aitassa ei tehdä esim. ripsienpidennyksiä, vaan kasvot ja vaativammat laitehoidot ovat erikoisosaamistamme. Anu antaa sinulle mielellään lisätietoja.

Ota yhteyttä