TERVETULOA HYVÄN OLON AITTAAN!

Hyvää Oloa Hyvän Olon Aitasta!  Meiltä löydät kaikkea hyvään oloon myyvän myymälän ja hoitolan jossa laajat hyvinvointi- ja kauneuspalvelut. Hoitolassamme hoitoja tekee yritysjohtaja Sky- kosmetologi Anu Talus.

Hyvän Olon Aitta on perheyritys, jonka osan, Hunaja-Aitan, perustivat alunperin vanhempani jo 80-luvulla. Olen itse jatkanut toimintaa ja laajentanut Hunaja-Aittaa Hyvän Olon Aitaksi. Tuotevalikoimaamme on lisätty erilaisia hyvinvointi- /luontaistuotteita, koruja, luonnonkosmetiikkaa, luontaistuotteita, käsitöitä jne ja myymälärakennuksemme toisessa päässä teen monia hoitoja luonnonkosmetiikalla. Olen myös maahantuojana laadukkaalle luonnonkosmetiikalle yksinoikeudella Suomessa ja valmistamme myös itse luonnonkosmetiikkaa mehiläisvahasta. Kosmetologiopintoni olen suorittanut VAAO:ssa Valkeakoskella ollen oppisopimuksella omassa yrityksessäni.  Luontaishoitoja olen opiskellut Frantsilan Yrttitilalla sekä Suomen Auyrvedaopistolla.Valtaosan hoidoista teen itse mutta lisäksi hoitolaani tekee keikkaa koulutettu urheiluhieroja ja olen VAAO:n kouluttajayrirtys eli monia kosmetgologiopiskelijoita käy sieltä opissani.  Olen lähtenyt kosmetologiopintojen jälkeen erikoistumaan ja keväällä 2020 valmistun Erikoiskosmetologiksi/ Ekokosmetologiksi.

Minulla on myymälä, hoitola sekä kotihoitola Hyvän Olon Mäellämme. Meillä toimii myös Hyvinvointi/Laihdutusryhmä sekä Ihonhoito- /meikkausryhmä ja pidämme monenlaisia hoitokursseja sekä hyvinvointiluentoja. Tapahtumamme näet etusivulta. Lisäksi meiltä on saatavana Hyvinvointivalmennusta ja myös ravitsemusohjausta. Pidämme myös ilmaisia hyvinvointiluentoja sekä tuote- esittelyjä ja tarvittaessa meidät voi kutsua esim. naisteniltaan kertomaan mieleisestään hyvinvointiaiheesta kuten ihonhoidosta, hyvien rasvojen tärkeydestä, mehiläispesän tuotteista jne. Kysy lisää! Meillä toimii myös käsityöläisryhmä ja myymälästämme löydät käsityönurkkauksen jossa monen eri kädentaitajan hienoja töitä.  Järjestämme myös Tyky-päiviä yrityksille.  Tervetuloa hemmoteltavaksi!

Hyvän Olon Aitta toimii Iittalan Lasimatkailukeskuksessa Alvar Aallon suunnittelemassa rakennuksessa, samassa missä oli alkuperäinen Hunaja-Aitta. Myymälässämme on laaja valikoima luonnonkosmetiikkaa, mehiläispesän tuotteita, luontaistuotteita, superfoodeja, koruja jne. Myymälästämme voi myös ostaa LAHJAKORTTEJA hoitolamme ihaniin hoitoihin. Halutessasi myös postitamme lahjakortit. Tervetuloa!

kosmetologi hämeenlinna
kosmetologi