Kosmetologi Hämeenlinna.

Soita: 050 5660035/Lähetä viesti: info@hyvanolonaitta.fi tai

Tilaa hoito!

Kasvohoidot

 • Luonnonmukainen Kasvohoito 49€. Hoito sisältää Kasvohoidon luonnonkosmetiikalla ja Intialaista pää- ja kasvohierontaa.
 • Tehokosteuttava Facelift Kasvohoito 59€. Hoito sisältää perus kasvohoidon lisäksi ihon kosteusarvon mittauksen ennen ja jälkeen hoidon sekä todella tehokkaan tehokosteuttavien seerumeiden imeyttämisen facelift kasvohoitolaitteella joka on miellyttävä hoito jolla ihoa voidaan silti samalla kun asiakas rentoutuu hoitaa pintaa syvemmältä tehokkaasti mutta luonnollisesti. Hoidon lopuksi asiakas saa hetken Intialaista pää- ja kasvohierontaa halutessaan ja hoitoon on mahdollista yhdistää myös lymfahoito.
 • Timanttihionta 59€

  Timanttihionta/kuorinta on ainutlaatuinen ihon käsittelytapa, joka poistaa kuolleita ihosoluja ihon pinnasta ja edistää solujen uusiutumista. Hoito stimuloi pintaverenkiertoa, tasoittaa hienoja ryppyjä, vähentää aknearpia ja pigmenttiläiskiä sekä kirkastaa ihoa. Tehokkain sarjahoitona, 3-4 krt 2-4 viikon välein. Kivuton hoito jonka loppuun rentouttava päähierontaa.

  Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen niin toivoessasi, timanttihionnan, tarvittaessa pienen mekaanisen puhdistuksen, naamion, seerumin ja hoitovoiteet.

  Huomioithan, että hoidon jälkeen on vältettävä auringonottoa ja solariumia 2-3 päivän ajan, ihon kuorimista 1-2 viikon ajan, vältä myös paksua meikkiä, saunomista ja hikiliikuntaa samana päivänä, kun hoito on tehty ja muista kosteuttaa ihoasi hyvin hoidon jälkeen ja suojaa ihosi auringolta aurinkosuojavoiteella.

  Ihon puhdistus 59€

  Sisältää tehokkaan puhdistuksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kuorinnan, naamion, voiteet ja tehoseerumin seka kasvo- ja päähierontaa.

  Ultraääni ihonpuhdistus 59€

  Puhdistaa hellävaraisesti, kirkastaa ja pehmittää ihoa. Sisältää alkupuhdistuksen, halutessasi kulmien siistimisen, kuorinnan ja puhdistuksen ultraäänellä, seerumin, naamion ja hoitovoiteet. Tämä on hyvä valinta silloin, kun ihosi kaipaa syväpuhdistusta, mutta et pidä mekaanisesta ihonpuhdistuksesta. Tukkeumat ja isommat mustapäät vaativat usein myös mekaanista puhdistusta ja ne poistetaan myös tarvittaessa/halutessasi ja se sisältyy hintaan.

  Huomioithan, että ultraäänilaitteella ei voi tehdä hoitoa, jos sinulla on sydämentahdistin tai sydänvika, metalliosia ihon alla kasvojen alueella, epilepsia, pahanlaatuisia ihomuutoksia, ihosairaus, ihottuma, syöpä, tulehdus, pitkälle kehittynyt verisuonten kalkkeutuminen tai olet raskaana.

  Mikroneulaus 79€

  Mikroneulauksella Sinullekin pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho. Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoaltasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa.
  Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu.

  Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.

  Täydellinen imeytyminen

  Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

  Tulokset näkyvät viikkojen kuluttua

  Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

  Mikroneulaus on nimestään huolimatta kivuton hoito jossa tehoaineet saadaan imeytettyä ihoon todella tehokkaasti! Tehdään aina erillisellä hoitopäällä vain juuri sinulle ja hoito sisältää myös perus kasvohoidon ja rentouttavan decolte alueen hieronnan sekä päähierontaa.

  Cube Hifu veitsetön kasvojenkohotus 139€/ 2 aluetta esim kaula ja poskilinja. Lisäalueet esim. otsa +45€.

  Hifu:n kohdennetulla Ultraäänellä kudosta voidaan käsitellä syvemmältä ja tehokkaammin kuin muilla nykyisillä menetelmillä. Korkeatehoinen ultraääni kohdistuu ihon syvimpien kudosten lisäksi SMAS:kudokiseen kohottaen kasvonpiirteitä ja kiinteyttäen ihoa. Tehostaa myös ihon omaa kollageenimuodostusta pitkäksi aikaa. Kiinteämpi iho kivutta! Hoito sisältää myös ihonpuhdistuksen Utralla tai Timanttihionnalla ja perus kasvohoidon. Tehokkain mahdollinen antiage hoito. Myös lääkärit käyttävät tätä kasvojenkohotukseen. Usein jo yhdellä hoidolla saadaan näkyviä tuloksia. Tulokset on nähtävissä 3kk sisään hoidosta kun ihon oma kollageenimuodostus kiihtyy ja iho napakoituu. Parhaat tulokset sarjahoidolla mutta sarjahoidossa pidettävä aina 3kk tauko sarjojen välillä.

  Mesoterapiahoito 79€

  Neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio sekä elektroosmosis menetelmää jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, jolla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Hoidon aikana ihoon imeytetään laitteen avulla erilaisia vitamiineja ja hivenaineita, sekä kollageenia ja hyaluronihappoa. Todella tehokas juonteisiin ja kuivalle iholle sekä myös aknearpiin. Kivuton hoito joka sisältää myös perus kasvohoidon ja ihanaa decolte- sekä päähierontaa.

  Neulaton mesoterapia + Ihonpuhdistus 89€

 • Miesten kasvohoito 59€

  Tehdään miehille suunnatulla luonnonkosmetiikalla ihon tarpeiden mukaan.

 • Kuningatarmehiläisen hemmotteluhoito 59€ sis Kosteuttavan Kasvohoidon, jalkahierontaa sekä ihanaa Intialaista pää- ja kasvohierontaa.
 • Lymfahoito kasvoille ja relax mask tehokosteuttava naamio 39€ Tällä hoidolla saadaan tehokkaasti nesteet liikkeelle kasvoista ja imeytettyä kollageenia ja ravinteita ihanalla naamiolla samalla.

   

  Kulmien kestovärjäys ja siistiminen 19€, kasvohoidon yhteydessä 10e

  Ripsien kestovärjäys 19€, kasvohoidon yhteydessä 10€.

  Ripset ja kulmat kestovärjäys 25€, kasvohoidon yhteydessä 15€.

  Intialainen pää- ja kasvohieronta 39€

Jalka- ja käsihoidot

 • Jalkahieronta 25€
 • Täydellinen Jalkahoito
  49€ perus terveet jalat, ongelmajalat 59€
  Hoito sisältää kylvetyksen, kynsien leikkauksen, siistimisen ja tarvittaessa ohennuksen kynsiporalla, kovettumien ja känsien poiston, hieronnan polveen asti ja lakkauksen. Loppuun tulee rentouttavaa jalkahierontaa itse valmistamallamme laadukkaalla luonnonkosmetiikalla mehiläisvahaa sisältävällä tehokkaalla jalkavoiteella.
   
  Spa Jalkahoito 59€
  Hoito sisältää perus jalkahoidon sisällön lisäksi tehokosteuttavan naamion jaloille, kuorinnan polveen asti ja pitkän jalkahieronnan.
   Varpaan kynsien leikkaus
  25€
  (sis. Kylvetys, kynsien leikkaus ja siistiminen)
  Pikamanikyyri kasvohoitojen yhteydessä
  29€
 • Käsihoidot 39€ sis kylvetyksen, kynsien leikkuun ja kynsien sekä kynsinauhojen siistimisen sekä kynsien lakkauksen ja käsihieronnan
 • Käsivarsien Lymfa ”alleille kyytiä” 25€, sarjahoito 20€

Vartalohoidot

 • Selluliittihoidot 59€  Kivuttomalla laitteella saamme rasvan kehosta liikkeelle ja lisäksi lymfahieronnalla aineenvaihduntaan vauhtia. Voit valita joko laitehoidon tai pakkaushoidon jossa ihana selluliittinaamio ja kuivaharjaus tai molemmat yhteishintaan 69€
 • Lymfahoito laitteella 25€ per alue/ 2 ohjelmaa

  Laittaa nesteet ja kuona-aineet kehosta liikkeelle tehokkaasti! Käytetään paljon myös laihdutusta tukemaan ja selluliittialueille tehohoitona vartalolymfaa. Jalkalymfa sopii loistavasti nesteitä kerääville ja rasittuneille jaloille ja käsivarsilymfa antaa alleille kyytiä!

 • Vartalohoito vartalon kuorinta + hieronta 59€ Siältää kuivaharjauksen ja hierontaa sekä ihoa kosteuttavan hoitoöljyn.

 • Selkä + jalat Turvehaudehoito 59€ Sisältää klassisen hieronnan selälle ja jaloille sekä ihanat lämpimät turvehauteet. Tehokas detox hoito joka laittaa nesteet ja kuona-aineet kehosta liikkeelle.
 • Suklaakuorinta + Hieronta selkä ja jalat (tai muu valitsemasi alue) 59€ Sisältää klassisen hieronnan selälle ja jaloile ihanalla suklaaöljyllä, suklaakuorinnan iholle ja lämpöhauteet.
 • Hunajahieronta selkä + jalat 59€ Sisältää klassisen hieronnan selän ja jalkojen alueelle hunajalla sekä ihanalla hunajan tuoksuisella hierontaöljyllä sekä lämpöhauteet. Saatavana myös hunajainen vartalonkuorinta lisähintään +10€.

  Aromahieronta 59€

  Ihana eteerisien öljyjen kera tehtävä kokovartalohieronta.

 • Body Slim vartalon muokkaus hoito + lymfahoito 59€ Sisältää kohdennettua rasvanpolttoa laitehoidolla ongelma-alueelle ja lymfahieronnan.

  Cube Hifu hoito vartalolle 89€ Sisältää kohdennetun hoidon Cube Hifu laitteella ongelma-alueelle. Laitteella päästään myös ihoin alimpiin kerroksiin ja saadaan tehokkaasti sekä rasvaa pois että ihoa kiinteämmäksi. Loistava myös synnytyksen jälkeen vatsaa kiinteyttämään. Voidaan tehdä usealle alueelle kuten vatsa, rinta, jenkkkahvat, reidet, pakarat, käsivarret jne. Hoitohinta yhdelle alueelle mutta jos haluat samalla käynnillä kahdelle alueelle niin kysy tarjousta!

  IHOKARVOJEN POISO

  Sokerilla:
  Sääret
  39 €
  Ylähuuli
  12 €
  Ylähuuli+leuka
  15€
  Koko Kasvot
  19€
 • Klassinen hieronta 49€

  Imukuppihieronta 49€ Sisältää klassisen hieronnan sekä imukuppihieronnan

 • Lämpökivihieronta 59€ Sisältää klassisen hieronnan sekä hierontaa lämpimillä kivillä