Kosmetologi Hämeenlinna.

Soita: 050 5660035/Lähetä viesti: info@hyvanolonaitta.fi tai

Tilaa hoito!

Kasvohoidot

 • Luonnonmukainen Kasvohoito 39€. Hoito sisältää Kasvohoidon luonnonkosmetiikalla ja Intialaista pää- ja kasvohierontaa.
 • Tehokosteuttava Facelift Kasvohoito 45€. Hoito sisältää perus kasvohoidon lisäksi ihon kosteusarvon mittauksen ennen ja jälkeen hoidon sekä todella tehokkaan tehokosteuttavien seerumeiden imeyttämisen facelift kasvohoitolaitteella joka on miellyttävä hoito jolla ihoa voidaan silti samalla kun asiakas rentoutuu hoitaa pintaa syvemmältä tehokkaasti mutta luonnollisesti. Hoidon lopuksi asiakas saa hetken Intialaista pää- ja kasvohierontaa halutessaan ja hoitoon on mahdollista yhdistää myös lymfahieronta lymfalaiteillamme ilman lisäveloitusta.Kysy tarjousta!
 • Timanttihionta 49€

  Timanttihionta/kuorinta on ainutlaatuinen ihon käsittelytapa, joka poistaa kuolleita ihosoluja ihon pinnasta ja edistää solujen uusiutumista. Hoito stimuloi pintaverenkiertoa, tasoittaa hienoja ryppyjä, vähentää aknearpia ja pigmenttiläiskiä sekä kirkastaa ihoa. Tehokkain sarjahoitona, 3-4 krt 1-2 viikon välein. Kivuton hoito jonka loppuun rentouttava päähierontaa.

  Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen niin toivoessasi, timanttihionnan, tarvittaessa pienen mekaanisen puhdistuksen, naamion, seerumin ja hoitovoiteet.

  Huomioithan, että hoidon jälkeen on vältettävä auringonottoa ja solariumia 2-3 päivän ajan, ihon kuorimista 1-2 viikon ajan, vältä myös paksua meikkiä, saunomista ja hikiliikuntaa samana päivänä, kun hoito on tehty ja muista kosteuttaa ihoasi hyvin hoidon jälkeen ja suojaa ihosi auringolta aurinkosuojavoiteella.

  Ihon puhdistus 49€

  Sisältää tehokkaan puhdistuksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kuorinnan, naamion, voiteet ja tehoseerumin seka kasvo- ja päähierontaa.

  Ultraääni ihonpuhdistus 49€

  Puhdistaa hellävaraisesti, kirkastaa ja pehmittää ihoa. Sisältää alkupuhdistuksen, halutessasi kulmien siistimisen, kuorinnan ja puhdistuksen ultraäänellä, seerumin, naamion ja hoitovoiteet. Tämä on hyvä valinta silloin, kun ihosi kaipaa syväpuhdistusta, mutta et pidä mekaanisesta ihonpuhdistuksesta. Tukkeumat ja isommat mustapäät vaativat usein myös mekaanista puhdistusta ja ne poistetaan myös tarvittaessa/halutessasi ja se sisältyy hintaan.

  Huomioithan, että ultraäänilaitteella ei voi tehdä hoitoa, jos sinulla on sydämentahdistin tai sydänvika, metalliosia ihon alla kasvojen alueella, epilepsia, pahanlaatuisia ihomuutoksia, ihosairaus, ihottuma, syöpä, tulehdus, pitkälle kehittynyt verisuonten kalkkeutuminen tai olet raskaana.

  Mikroneulaus 79€

  Mikroneulauksella Sinullekin pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho. Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoaltasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa.
  Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu.

  Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.

  Täydellinen imeytyminen

  Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

  Tulokset näkyvät viikkojen kuluttua

  Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

  Mikroneulaus on nimestään huolimatta kivuton hoito jossa tehoaineet saadaan imeytettyä ihoon todella tehokkaasti! Tehdään aina erillisellä hoitopäällä vain juuri sinulle ja hoito sisältää myös perus kasvohoidon ja rentouttavan decolte alueen hieronnan sekä päähierontaa.

  Cube Hifu veitsetön kasvojenkohotus 129€

  Hifu:n kohdennetulla Ultraäänellä kudosta voidaan käsitellä syvemmältä ja tehokkaammin kuin muilla nykyisillä menetelmillä. Korkeatehoinen ultraääni kohdistuu ihon syvimpien kudosten lisäksi SMAS:kudokiseen kohottaen kasvonpiirteitä ja kiinteyttäen ihoa. Tehostaa myös ihon omaa kollageenimuodostusta pitkäksi aikaa. Kiinteämpi iho kivutta! Hoito sisältää myös ihonpuhdistuksen Utralla tai Timanttihionnalla ja perus kasvohoidon. Tehokkain mahdollinen antiage hoito.

  Mesoterapiahoito 59€

  Neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio sekä elektroosmosis menetelmää jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, jolla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Hoidon aikana ihoon imeytetään laitteen avulla erilaisia vitamiineja ja hivenaineita, sekä kollageenia ja hyaluronihappoa. Todella tehokas juonteisiin ja kuivalle iholle sekä myös aknearpiin. Kivuton hoito joka sisältää myös perus kasvohoidon ja ihanaa decolte- sekä päähierontaa.

 • Miesten kasvohoito 45€

  Tehdään miehille suunnatulla luonnonkosmetiikalla ihon tarpeiden mukaan.

 • Kuningatarmehiläisen hemmotteluhoito 45€ sis Kosteuttavan Kasvohoidon, jalkahierontaa sekä ihanaa Intialaista pää- ja kasvohierontaa.
 • Lymfahoito kasvoille ja relax mask tehokosteuttava naamio 39€

   

  MEIKKAUKSET:

  Juhlameikki ilman koemeikkiä 39€, Juhlameikki sisältäen koemeikin 59

  Meikkauksiin lisänä kasvohoito halutessasi -20%.

  Kulmien kestovärjäys ja siistiminen 15€, kasvohoidon yhteydessä 10e

  Ripsien kestovärjäys 15€, kasvohoidon yhteydessä 10€.

  Ripset ja kulmat kestovärjäys 19€, kasvohoidon yhteydessä 15€.

  Ripsien pidennys klassiset tai volymiripset uudet 65€ ja huolto 39€

  Intialainen päähieronta ja hiuspohjan tehohoito laitteella 45€

  Intialainen pää- ja kasvohieronta 39€

Jalka- ja käsihoidot

 • Turvejalkakylpy 29€
 • Jalkahieronta 25€
 • Täydellinen Jalkahoito
  48 €
  Hoito sisältää kylvetyksen, kynsien leikkauksen, siistimisen ja tarvittaessa ohennuksen kynsiporalla, kovettumien ja känsien poiston, hieronnan polveen asti ja lakkauksen. Loppuun tulee rentouttavaa jalkahierontaa itse valmistamallamme laadukkaalla luonnonkosmetiikalla mehiläisvahaa sisältävällä tehokkaalla jalkavoiteella.
   
  Spa Jalkahoito 29€
  Hoito sisältää jalkakylpy, kuorinta, jalkanaamio ja hauteet sekä  rentouttava jalkahieronta.
   Varpaan kynsien leikkaus
  25€
  (sis. Kylvetys, kynsien leikkaus ja siistiminen)
  Pikamanikyyri kasvohoitojen yhteydessä
  29€
  Varpaankynsien tai käsien kynsien geelilakkaus 35€ ilman timantteja ja timanteilla 39€. Vanhan geelilakan poisto 20€.
  Sisältää kynsien viilaus/muotoilu, kynsinauhojen siistiminen ja lakkaus sekä käsien rasvaus
 • Käsihoidot 39€ sis kylvetyksen, kynsien leikkuun ja kynsien sekä kynsinauhojen siistimisen sekä kynsien lakkauksen ja käsihieronnan
 • Käsivarsien Lymfa “alleille kyytiä” 25€, sarjahoito 20€

Hyvinvointivalmennus 19€ kerta. Sisältää ruokavalion, liikunnan ja muiden elämäntapojen pohdinnan ja/tai luottamuksellista keskustelua asiantuntijoidemme kanssa ja halutessasi samalla lymfahieronnan jaloille tai vartalolle. Saatavana myös viikottainen tuki ja ohjaus!

Vartalohoidot

 • Selluliittihoidot 39€ Sisältää selluliittihoidon laitteella ja voiteilla valitsemallesi alueelle
 • Lymfahoito laitteella 25€ per alue/ 2 ohjelmaa

  Laittaa nesteet ja kuona-aineet kehosta liikkeelle tehokkaasti! Käytetään paljon myös laihdutusta tukemaan ja selluliittialueille tehohoitona vartalolymfaa. Jalkalymfa sopii loistavasti nesteitä kerääville ja rasittuneille jaloille ja käsivarsilymfa antaa alleille kyytiä!

 • Infrapunapussihoito 35€

 • Selkä + jalat Turvehaudehoito 50€ Sisältää klassisen hieronnan selälle ja jaloille sekä ihanat lämpimät turvehauteet.
 • Suklaakuorinta + Hieronta selkä ja jalat (tai muu valitsemasi alue) 50€ Sisältää klassisen hieronnan selälle ja jaloile ihanalla suklaaöljyllä, suklaakuorinnan ja lämpöhauteet.
 • Hunajahieronta selkä + jalat 50€ Sisältää klassisen hieronnan selän ja jalkojen alueelle hunajalla sekä ihanalla hunajan tuoksuisella hierontaöljyllä sekä lämpöhauteet.

  Aromahieronta 59€

  Ihana eteerisien öljyjen kera tehtävä kokovartalohieronta

 • Body Slim vartalon muokkaus hoito + lymfahoito 39€

  Depilointi (ihokarvojen poisto) lämminvahalla

  Sääret   35 €
  Reidet   35 €
  Sääret ja reidet   45 €
  Kainalot   25 €, Kasvot 15€
  Bikini   29 €
  Käsivarret   20 €
  Beach sääret, reidet, bikini, kainalot, käsivarret 79
  Rinta/Selkä   30 €

  IHOKARVOJEN POISO

  Sokerilla:
  Sääret
  35 €
  Kainalot
  25€
  Bikiniraja
  25 €
  Ylähuuli
  12 €
  Ylähuuli+leuka
  15€
  Koko Kasvot
  19€
  Sääret+kainalot
  39 €
  Sääret+bikini
  45 €
  Kainalot+bikini
  35 €
  Sääret+kainalot+bikini
  59 €
 • Klassinen hieronta 39€

  Imukuppihieronta 49€ Sisältää klassisen hieronnan sekä imukuppihieronnan

 • Magneettihieronta 49€ Sisältää klassisen hieronnan sekä magneetilla hieronnan
 • Lämpökivihieronta 49€ Sisältää klassisen hieronnan sekä hierontaa lämpimillä kivillä