loading

Tuotteet

MANUKAHUNAJA SARJA

”Manukahunaja on hunajien aatelia”

Näin sanoi usein Anun isä, Markku Nieminen, joka on tehnyt hienon uran mehiläishoitajana. Manukahunaja on kaikista ravintorikkain hunaja, mitä maailmasta löytyy. Manukahunaja on iholle huikean kosteuttava, mutta myös antibakteerinen, eli se sopii hyvin monenlaiselle iholle.

Manukahunajasta luonnonkosmetiikkaa

Manukahunaja sarja

Mehiläishoitajan tyttärenä ja Sky-erikoiskosmetologina Anu tiesi, miten huikea aine hunaja iholle on. Anun perustaessa hoitola Hyvän Olon Aittaa vuonna 2012, oli hyvin selvää, että hän haluaa alkaa tekemään hoitoja sarjoilla, jotka liittyvät mehiläispesään. Anun isän sanoin, ne ovat ”Luonnon lahja ihmiskunnalle”. Neljän vuoden ahkeran etsimisen jälkeen, Anu löysi huikeat Wild Fernsin tuotteet ja rakastui niihin heti! Nykyään Anu tuo tuotteita yksinoikeudella Suomeen.

Mitä Manukahunaja on?

Manukahunaja on mehiläisten Manuka pensaasta keräämästä medestä valmistamaa hunajaa. Manuka-pensas kasvaa Uudessa-Seelannissa ja kuuluu teekasveihin.

Manukahunaja sisältää erityisiä antibakteerisia ominaisuuksia, mukaan lukien entsyymiä, joka tuottaa vetyperoksidia ja joka on todistetusti antiseptinen sekä antibakteerinen ainesosa. Manukahunaja on erittäin proteiini-, mineraali- sekä vitamiinirikasta raviten, rauhoittaen sekä parantaen herkkää ihoa.

Aito manuka-pensaan hunaja sisältää antioksidantteja, jotka torjuvat vapailta radikaaleilta, josta ihon vauriot ja ikääntyminen pääsääntöisesti johtuvat, samalla auttaen ja tehostaen uusien ihosolujen syntymisessä. Manuka toimii luonnollisena kosteuttajana, estäen kosteuden poistumisen ja säilyttäen ihon luontaisen kosteustasapainon.

Jokainen Wild Ferns manuka-tuote sisältää sertifioitua ja varmasti aitoa Uuden-Seelannin Manukahunajaa. Manuka 80+ ilmaisee, että tuotteen sisältämä hunaja on yli 80% peräisin manuka-pensaasta. Aidon manukahunaja statuksen vaatimuksena (New Zealand, The Ministry for Primary Industries) on yli 70% manukaa sisältävä hunaja. Tämä varmennetaan kaikkein varmimmalla ja luotettavimmalla keinolla, eli siitepölyanalyysillä.

 

HUOM! Kaikki Suomessakin myytävät ns. manukahunajaa sisältävät tuoteet eivät ole tasalaatuisia eivätkä välttämättä edes sisällä aitoa manukahunajaa. Siksi on tärkeää varmistua tuotteen aitoudesta. Hunajaaiholle verkkokauppamme pystyykin takaamaan, että Wild Ferns tuotteet sisältävät 100% aitoa manukahunajaa.

Erikoiskosmetologina Anu kouluttaa jatkuvasti myös kosmetologiopiskelijoita ja he rakastuvat tähän sarjaan. Sarja sopii hyvin suomalaiselle iholle, manukahunaja kosteuttaa, mutta myös rauhoittaa.

Myymälässämme on laaja valikoima tuotteita ja testerikorit, joista pääset vapaasti testailemaan tuotteita. Sky-erikoisksometologi Anu Talus antaa halutessasi ihonhoitoneuvot juuri sinun arvokkaalle ihollesi. 

Manukahunaja uonnonkosmetiikkaa Hyvän Olon Aitta kosmetologi Hämeenlinna

MANUKAHUNAJA SARJA

Lisää laadukkaita ihonhoitotuotteita löydät verkkokaupastamme!

image
Manuka Kasvoseerumi

Sisältää monia ihon hyvinvoinnin kannalta tärkeitä ainesosia, kuten vitamiinit A, E ja C sekä luontaisia öljyä.

image
Manuka Kosteusvoide

Kosteusvoiteen suojakerroin SPF 30 torjuu auringon haitallisen säteilyn ja ravinnerikkaat ainesosat kosteuttavat ihon täydellisesti.

image
Manuka Hunajanaamio

Uuden-Seelannin ensiluokkaista manuka-hunajaa sisältävä hunajanaamio ravitsee, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa vähentäen vapaiden radikaalien vaikutusta.