loading

Tuotteet

BEE VENOM TUOTTEET

Bee Venom sarja on hurmannut asiakkaamme täysin

Bee Venom eli mehiläisen myrkky on mehiläisten tuottama ainesosa, joka toimii niiden puolustuskeinona. Mehiläismyrkyllä on havaittu olevan ihon kannalta suotuisia vaikutuksia. Wild Ferns Bee Venom - mehiläismyrkyn tehokkaita vaikutuksia ihonhoidossa verrataan luonnon omaan botoxiin.

Hoitolassamme Hyvän Olon Aitassa käytämme Bee Venom sarjaa antiage -sarjana.

Bee Venom seerumi luonnonkosmetiikkaa

Bee Venom tuotteet

Mehiläishoitajan tyttärenä Anu tiesi, millainen aarreaitta mehiläispesä on. Anu oli kuullut kauneusalalla kohistavan mehiläismyrkystä ”luonnon omana botoxina”. Anu alkoi etsimään sarjaa, jossa olisi tätä mehiläisten ihmeainetta. Tuotteiden tuli kuitenkin olla mahdollisimman luonnonmukaisia ja valmistettu vahingoittamatta mehiläisiä. Tämä toi haasteita ja neljän vuoden etsimisen jälkeen, Anu löysi Wild Fernsin tuotteet. Toimimme nykyään tuotteiden jakelijana Suomessa.

Asiakkaat rakastavat tätä sarjaa! Anu osui siis todella kultasuoneen, sillä nämä huikeat tuotteet ovat tuotteesta riippuen 92-99% luonnonmukaisia ja todella laadukkaita! Saamme paljon asiakkailta palautetta, kuinka hyvin iho on alkanut voida, kun he ovat siirtyneet käyttämään tätä sarjaa.

Kollageenituotanto lähtee hiipumaan jo 25 ikävuoden jälkeen, tästä johtuu ihon vanheneminen. Bee Venom antaa iholle sopivan ärsykkeen ja siten herättää ihon omat  korjaustoiminnot ja tehostaa ihon omaa kollageenituotantoa. 

ASIAKASPALAUTTEET

Beauty Highlights blogin Mia testasi Bee Venom -sarjan ja antoi siitä ylistävät arvostelut.

"Bee Venom -tuotelinjan kasvonaamio ja silmänympärysvoide raivasivat tiensä pysyväksi osaksi ihonhoitorutiinejani. Näiden lisäksi olen käyttänyt yövoidetta, joka on aktivoinut ihon korjausprosessia myös yöaikaan, jolloin iho muutenkin uudistuu tehokkaimmin. Täytyy sanoa, että erityisesti naamion osalta olisin valmis maksamaan tuotteesta paljon isommassa purkissa, sillä iho imaisee tuotteen innolla ja lopputulos on joka euron arvoinen. "
Mia
Mia
Beauty Highlights
Bee Venon luonnonkosmetiikkaa Hyvän Olon Aitta kosmetologi Hämeenlinna

Mitä on Bee Venom?

Bee Venom, eli mehiläisen myrkky, on mehiläisten tuottama ainesosa, joka toimii niiden puolustuskeinona. Mehiläismyrkyllä on havaittu olevan ihon kannalta suotuisia vaikutuksia. Joutuessaan kosketukseen ihon kanssa, se tehostaa ihon verenkiertoa nopeuttaen ja parantaen iholle tärkeän kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Nämä tekijät vähentävät ikääntymisen vaikutuksia ja merkkejä iholla. Bee Venomia on kutsuttu myös “luonnon botoxiksi” sen ihoa tasoittavan ja kiinteyttävän vaikutuksen ansiosta.

VENZ™ on sertifioitua Uuden-Seelannin aitoa mehiläismyrkkyä, jonka keräämisessä käytetään patentoitua menetelmää. VENZ™ Bee Venom täyttää tarkat laatuvaatimukset. Se poikkeaa monien tutkimusten mukaan biokemialliselta sekä fysikaaliselta ominaisuudeltaan muista mehiläismyrkyistä selkeästi edukseen. Tuotetta on jo pitkään käytetty menestyksekkäästi terveyden- ja ihonhoitotuotteissa. VENZ™ Bee Venom kerätään täysin mehiläisiä vahingoittamatta taaten puhtaan ja ekologisen tuotteen.

Näistä syistä Wild Ferns Bee Venom tuotteissa käytetään ainoastaan VENZ™ Bee Venomia, jotta laatu ja tuotteen toimivuus voidaan taata.

Tuotteet löydät myymälästämme Hyvän Olon Aitasta Iittalan Lasikeskuksesta ja verkkokaupastamme.

Bee Venom sarja

Lisää laadukkaita ihonhoitotuotteita löydät verkkokaupastamme!

image
Bee Venom Kasvonaamio

Ihoa kosteuttava kasvonaamio puhtailla luonnon raaka-aineilla hoitaa ja pehmentää kasvojen ihoa.

image
Bee Venom Seerumi

Seerumi tunkeutuu syvälle ihoon antaen iholle tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja.

image
Bee Venom Kosteusvoide

Voide kosteuttaa ja elvyttää ikääntyvää ihoa kohottaen ja raviten sitä.

image
Bee Venom Yövoide

Ihon luontaisen tasapainon palauttava Bee Venom yövoide ihoa kohottavalla vaikutuksella. Tuote on suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle.

image
Bee Venom Silmänympärysvoide

Voide kohotta ihoa, tasoittaa ryppyjä ja ravitsee silmänympärysihoa lievittäen tummia silmänalusia.

image
Bee Venom Huulivoide

Erittäin laadukas Bee Venom huulivoide tehostaa huulten kollageenin ja elastiinin tuotantoa samalla kosteuttaen niitä.