loading

Kasvojen vaativammat laitehoidot

Hifu kasvojenkohotus

HIFU on erinomainen hoitovaihtoehto kirurgisille toimenpiteille, kun halutaan näkyviä tuloksia.

Hifu kasvojenkohotus on ehdottomasti suosituin hoitomme ja se on tehokkain antiage -hoito mitä kauneusalalta löytyy. Kasvojen vaativammat laitehoidot ovat erikoisosaamistamme ja meillä on niistä jo vuosikausien kokemus, aloimme tekemään niitä ensimmäisenä Hämeenlinnassa.

Raakel Lignell ennen jälkeen kuva Hifu Kasvojenkohotus Hyvän Olon Aitta kosmetologi Hämeenlinna.
Hifu kasvojenkohotus ennen jälkeen kaula decolte alue Hyvän olon Aitta kosmetologi Hämeenlinna

Miksi Hifuun juuri meille?

Vuosikausien kokemus alalta ja hyvä yhteistyö Suomen johtavan kauneusalan tukun, Hoitolatukun, kanssa takaa turvalliset hoidot. Laitteemme ovat kotimaisen tukun turvallisuustestaamia.

Sky -erikoiskosmetologi Anu Taluksella on pitkä kokemus Hifujen teosta. Hänellä on taustalla Hoitolatukun koulutuksen lisäksi, kosmetologin sekä erikoiskosmetologin opinnot. Anu tekee Hifu kasvojenkohotuksen vuosikausien kokemuksella, sekä aina laadukkaalla kosmetiikalla luonnon raaka-aineista! Hifu kasvojenkohotuksen tekijänä toimivat Anun lisäksi hänen kouluttamansa Sofia Saarinen.

Tutustu Hifun tuloksiin galleriassamme.

Hinnasto

Hifu kasvojenkohotus
yksi alue
200 €
Hifu kasvojenkohotus
kaksi aluetta
250 €
Koko kasvot
leukalinja ja kaula
350 €
Koko kasvot
kaula ja decolte
400 €

ASIAKASPALAUTTEITA

Hifu kasvojenkohotus

Kiitos Anu Talus hemmottelusta! Sain testata Hifu-kasvojenkohotushoitoa, kivuton, nopea, neulaton. Napakoittaa ihon rakennetta, huomasin eron jo yhden kerran jälkeen!
Raakel Lingell
Raakel Lingell

Hifu kasvojenkohotus

Ihana palvelu ja tosi hyvä kokemus Hifusta. Tuloksia jo ensimmäisen kerran jälkeen havaittavissa, innolla odotan toista kertaa. Suosittelen ihanaa rentouttavaa aikaa Hyvän Olon Aitassa.
Marjaleena
Marjaleena

Hifu kasvojenkohotus

Hifu-hoidossa käyty, ja kaula sekä leukalinjan hoidolla näkyvät tulokset heti hoidon jälkeen. Voin suositella!
Tanja
Tanja

Hifu kasvojenkohotus

Ystävällinen palvelu, edulliset hinnat. Hifu -hoitoa suositelen, näkyviä tuloksia.
Päivi
Päivi

Hifu kasvojenkohotus

Asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Hifu kasvojenkohotuksesta huomasin jo viikon päästä tuloksia. Suosittelen!
Anu
Anu

Hifu kasvojenkohotus
asiakkaiden kokemuksia

Asiakkaan kokemus ja palaute Hifu kasvojenkohotuksesta.

Beauty Highlights -blogin Mia kävi Hyvän Olon Aitassa HIFU kasvojenkohotuksessa.

"Kokemukseni sai vakuuttuneeksi siitä, että HIFU todella toimii, enkä olisi voinut valita paikkaa paremmin! Hyvän Olon Aitassa tunsin alusta asti olevani parhaissa käsissä ja pystyin luottamaan sekä Anuun että laitteen turvallisuuteen. Toimenpide oli kivuton ja tulokset puhuvat puolestaan. Aion ehdottomasti hakeutua HIFU-hoitoon jatkossakin, kun iho kaipaa kiinteytystä, uudistusta ja kohotusta!"
Mia
Mia
Beauty Highlights

Usein kysyttyä hifusta

Miten Hifu Kasvojenkohotus toimii?

Uudenlainen HIFU (High Intensive Focused Ultrasound) -hoito kiihdyttää kollageenintuotantoa ja saa näin ihon uudistumaan todella nopeasti. Hifu hoidon vaikutus perustuu ultraäänienergiaan, jonka avulla impulssi saadaan kohdistettua todella tarkasti suoraan kudoksen moneen eri kerrokseen ja kohtaan. Nämä impulssit ikään kuin häiritsevät ihoa, jonka ansiosta iho alkaa välittömästi kiinteyttää sekä uudistaa itse itseään. Tämän seurauksena kollageenintuotanto nopeutuu. Hifu on tehokkain antiage -hoito mitä kauneusalalta löytyy. Se on erinomainen hoitovaihtoehto kirurgisille toimenpiteille, kun halutaan näkyviä tuloksia. Useimmilla tulokset ovat havaittavissa heti hoidon jälkeen, mutta lopulliset tulokset näkyvät vasta muutamien kuukausien kuluttua hoidosta. 100% tuloksia ei toki voi mihinkään hoitoon luvata, sillä tulokseen vaikuttavat esimerkiksi asiakkaan elintavat. Otamme halutessasi ennen ja jälkeen kuvat. Kuvaus ei ole pakollinen, mutta niiden avulla voimme todentaa huikeat tulokset, joita hoidolla saa aikaan. 

Kuinka usein Hifu täytyy uusia?

Hifu auttaa toisilla jo kertahoitona, mutta suosittelemme 3 kerran sarjaa 3 kuukauden väleillä. Silloin pystymme asteittain nostamaan tehoja, kun iho tottuu hoitoon ja näin pääsemme parempiin tuloksiin. Ihostasi riippuen, 1-3 hoitokertaa riittää, sen jälkeen hoidossa on hyvä käydä 1-2 kertaa vuodessa. Vaikka Hifun tulokset eivät katoa, iho kuitenkin luontaisesti vanhenee. Uusintahoitojen avulla, on hyvä herätellä kollageenintuotantoa ennenaikaisen vanhenemisen hidastamiseksi.

Mihin Hifu on tehokkain?

Hifu on tehokkain nimenomaan kasvojen kohottamiseen, eli kiinteyttämään etenkin leukalinjaa ja laskeutuneita kasvonpiirteitä sekä kohottamaan kulmia ja näin myös piristämään ilmettä. Hifu toimii erittäin hyvin myös juonteisiin. Ihanteellisin hoito on 40-60 vuotiaille, mutta hyviä tuloksia olemme saaneet myös vanhemmille, jopa yli 65 vuotiaille. Nuoremmille, noin 30 vuotiaille, Hifu toimii hyvin ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin. Hifua voidaan tehdä koko kasvojen lisäksi myös silmänympärys-, kaula- ja decoltee alueille. Kasvoille tehtävät hoidot ovat 1,5mm kasetti ja 3mm kasetti, jos halutaan vaikuttaa myös rasvakerrokseen, valitaan 4,5mm kasetti. 

Sattuuko Hifu?

Teemme tiivistä yhteistyötä kotimaisen Hoitolatukun kanssa ja laitteemme ovat kotimaisen tukun turvallisuustestaamat. Hifua on, aivan kuten kännyköitäkin, eritasoisia. Halvemmilla laitteilla hoito tuntuu enemmän ja on myös hitaampi tehdä. Meidän laitteilla hoito on nopea, tehokas ja hyvin kivuton. Hoito tehdään aina asiakasta kuunnellen ja tasoja säädetään asiakkaan toiveiden mukaan. Tunnet pienen kuumotuksen tai hyvin kevyen pistelyn/virran, mutta et kipua. Tekemämme Hifu hoito ei vaadi myöskään toipumisaikaa, vaan voit tulla hoitoon vaikka kahvitauolla ja palata sen jälkeen normaaliin arkeen.

Lähteekö Hifulla rasvaa?

Ihon kiinteyttämisen lisäksi, Hifulla voidaan vaikuttaa myös rasvakerrokseen. Hifulla saadaan myös tehokkaasti pienennettyä esim. kaksoisleukaa. Osaava Hifun tekijä osaa käyttää kasettia ja ohjelmia niin, että se muokkaa halutusti myös asiakkaan kasvoja. Em. määräytyvät asiakkaan tilanteen mukaan. Keskustelemme aina asiakkaan kanssa hänen toiveistaan, ongelma-alueistaan ja mitä tavoitteita hoidolla halutaan saada aikaan.  

Voiko Hifua tehdä myös vartalolle ja muokata kehoa sen avulla?

Kyllä, Hifu hoitoa tehdään myös vartalolle. Vartalolle käytettävällä kasetilla päästään jopa 16mm syvyyteen aina rasvakudokseen saakka. Yhdessä tehokkaan ruokavalion ja liikunnan tukena, Hifulla voidaan muokata kehon ongelmakohtia sekä tehostaa rasvan lähtemistä toivotuilta alueilta. Hifu vartalohoito sisältää myös ihanan lymfahieronnan.

Kenelle Hifu ei sovi?

Hifun kontraindikaatioita on raskaus, sydämentahdistin, epilepsia, tulehdukset iholla ja syöpä sekä hiljattain laitetut täyteaineet. Varoaika 2 kuukautta.

ennen - jälkeen

Erikoiskosmetologi Anu Talus ekologiset kauneuspalvelut.

Sky-Erikoiskosmetologi Anu Talus

Sky-erikoiskosmetologi Anu Talus on erikoistunut ekologisiin kauneuspalveluihin. Anu on kokenut Hifujen tekijä, hän aloitti niiden tekemisen ensimmäisenä Hämeenlinnassa. Hän on keskittänyt kaiken osaamisensa. jo vuodesta 2012 lähtien, nimenomaan kasvojen vaativampiin laitehoitoihin ja ekologisiin kauneuspalveluihin. Hyvän Olon Aitassa ei tehdä esim. ripsienpidennyksiä, vaan kasvot ja vaativammat laitehoidot ovat erikoisosaamistamme. Anu antaa sinulle mielellään lisätietoja.

Teemme yhteistyötä Suomen johtavan kauneusalan tukun, Hoitolatukun, kanssa sekä useiden eri oppilaitosten kuten Valkeakosken ammattiopiston ja Hyrian kanssa. Lisäksi maahantuomme kosmetiikaa, jossa ovat laadukkaat raaka-aineet luonnosta, kuten paljon mehiläispesästä. 

Ota yhteyttä