loading

Erikoiskosmetologi Hämeenlinnassa

Vartalon laitehoidot

Tehokkaat laitehoidot vartalonmuokkaukseen

Tarjoamme tehokkaita, vartalon muokkaukseen tarkoitettuja laitehoitoja. EMS-lihasaktivaattorilla vaikutamme lihaskudoksen vahvistumiseen, lymfahoidoilla annamme aineenvaihdunnalle vauhtia ja Lipolaserilla saamme poistettua rasvaa kehosta.

Vartalon laitehoidot ovat kivuttomia, eivätkä ne vaadi toipumisaikaa.

 

Vartalon laitehoidot - Lipolaser
EMS-Lipolaser-Lymfa
Kirsi arvostelu
Vartalon laitehoidot

Vartalon laitehoidot

Hoitolamme suosituin vartalohoitokonaisuus on EMS lihasaktivaattorin, Lipolaserin, Lymfahieronnan yhdistelmäpaketti! Tällä on saatu hoitolassamme aivan mahtavia tuloksia.

Lymfabootsit:

 • VÄHENTÄÄ turvotusta ja lihaskipua
 • PARANTAA verenkiertoa ja liikeratoja
 • NOPEUTTAA aineenvaihduntaa ja palautumista
 • HELPOTTAA lihasväsymystä ja -jäykkyyttä

Lymfajärjestelmä ja verenkierto toimivat yhdessä poistaen kuona-aineita kehosta. Toimiakseen järjestelmä vaatii lihasten supistumista. Lymfahieronta laittaa kehosta tehokkaasti nesteet ja kuona-aineet liikkeelle!

EMS lihasaktivaattori, lipolaser ja lymfa kokemuksia
KATSO VIDEOLTA ASIAKASKOKEMUKSIA

EMS (Electric Muscle Stimulation) 99 € (sis. lymfahieronnan)

EMS -lihasaktivaattori poistaa rasvaa, kiinteyttää, vahvistaa lihaksia, muokkaa vartaloa ja parantaa auneenvaihduntaa. Se on kivuton, turvallinen sekä tehokas laite rasvan poistamiseen ja lihasten vahvistamiseen!

EMS (Electric Muscle Stimulation) -lihasaktivaattori on markkinoiden suosituin, tehokkain ja veitsetön laite rasvan polttamiseen ja lihasten vahvistamiseen. Mikäli olet haaveillut kiinteistä, pyöreistä pakaroista tai haluat tiukan vatsan EMS-hoidot ovat vastaus siihen. Hoidolla voidaan myös stimuloida lihaksia lisäämään lihasvoimaa vammojen ja leikkausten aiheuttamien pidempien toimettomuusjaksojen jälkeen. EMS:llä hoidetaan lisäksi hyvin tyypillistä synnytyksen jäkeistä vatsalihasten erkaantumista, heikentyneitä lantionpohjan lihaksia sekä vahvistetaan syviä vatsa- ja selkälihaksia.
 
Syvien lihasten vahvistamisen ansiosta myös apua selkä- ja lonkka kipuihin esimerkiksi. Tämä huippusuosittu hoitomuoto on kerännyt suosiota ympäri maailman.
 
EMS-LIHASAKTIVAATTORIN HYÖDYT
 • Eroon rasvakertymistä hoidetulla alueella
 • Lisää lihasvoimaa ja kiinteyttää lihaksia
 • Palauttaa lihaskunnon leikkausten, vammojen ja synnytyksen jälkeen
Yksittäinen 30 minuutin hoito aktivoi lihaksia noin 
20 000 – 30 000 vahvan impulssin eli supistuksen verran. Impulssit saavat lihakset supistumaan ja kasvamaan pinta-alaltaan. Myös rasvasolut hajoavat tehokkaasti hoidon aikana, jolloin niissä olevat lipidit vapautuvat ja poistuvat kehosta normaalin aineenvaihdunnan mukana. Tuloksena on vahvempi, poikkipinta-alaltaan suurempi lihas sekä pysyvästi tiukempi, hoikempi alue, sillä rasvasolut eivät uusiudu.
 
Laitteen asetusten avulla hoidot voidaan aloittaa hyvin kevyesti. Hoito ei tuota kipua eikä se vaadi palautumisaikaa.
Laitteella voidaan hoitaa seuraavia alueita:
 • Vatsa
 • Pakarat
 • Reidet ja pohkeet
 • Kädet
 • Lantiopohjan lihakset
 • Alaselkä
VIIDEN HOITOKERRAN TULOKSET, jotka vielä huimasti parempia yhdistettynä Lipolaser hoitoon!
 • 4,17 cm pois vyötäröltä
 • 19 % vähemmän rasvaa hoidetulla alueella
 • 16 % kasvua lihaksen poikkipinta-alassa
KENELLE EMS SOPII? 
 
Haluat nopeita ja näyttäviä tuloksia
Tyypillinen EMS-asiakas haluaa rakentaa itselleen unelmien vartaloa, esimerkiksi näkyvät vatsalihakset tai kiinteät ja pyöreät pakarat, vahvat jalat, kiinteät käsivarret jne.
Haluat vahvistaa vartaloasi ja parantaa toimintakykyäsi
Kärsitkö selkävaivoista, huonosta ryhdistä, virtsan karkailusta tai yleisestä väsymyksestä ja heikosta olosta? EMS ei tuota pelkästään kosmeettisia muutoksia, vaan pohjimmiltaan tarkoituksena on vahvistaa lihasta. Hyvät vatsa-, selkä-, lantionpohja- ja reisilihakset vaikuttavat ryhtiin, alaselän kipuun.
Kärsit synnytyksen jälkeisistä erkaantuneista vatsalihaksista
Noin 60 % naisista kärsii erkaantuneista vatsalihaksista, joiden palautuminen raskauden jälkeen on hidas prosessi. Ilman vatsalihasten tukea pitämään suolistoa paikallaan, naiselle saattaa muodostua myös ns. mommy belly. Tutkimukset ja magneettikuvat osoittavat, että jo neljän hoidon jälkeen vatsalihakset ovat keskimäärin lähentyneet toisiaan 11 % verran.
Hoitoon ei tule saapua, jos:
Olet raskaana, sinulla on vakavia sydän- tai verisuonitauteja, sydämen tahdistin, metallinen proteesi tai nivel, ruuveja tai muuta metallia hoitoalueen läheisyydessä. Hoidettavalla alueella ei saa myöskään olla täyteaineita, avohaavoja tai alle 6 kk ikäisiä arpia.
Keskustele lääkärin kanssa jos sinulla on diabetes, verenohennuslääkkeet, epilepsia tai jos sinulla on ollut veritulppa.
 

Lipolaser 89 € (sis. lymfahieronnan)

Lipolaser on turvallinen, veitsetön ja kivuton. Se on todella tehokas vartalon muokkaukseen:

 • rasvan poistoon
 • selluliittiin
 • ihon kiinteytykseen
 • kehon muokkaukseen
 • yhdellä kerralla jopa 2-4cm
 • tulokset verrattavissa rasvaimuun

LipoLaser on kivuton ja veitsetön tapa kiinteytyä ja pienentyä jopa 1-2 kokoa. Toimenpide ei vaadi toipumisaikaa, koska hoito toteutetaan pinnallisesti ilman veistä tai neuloja.

Miten se toimii?

LipoLaser säteilee matalataajuista laserenergiaa, joka saa aikaan kemiallisen reaktion rasvasolussa. Tämä rikkoo solua mm. vapaiksi rasvahapoiksi jonka jälkeen ne poistuvat aineenvaihduntaan ja sen kautta pois kehosta. Tämä toimenpide takaa nopeat ja näkyvät tulokset ilman kipua ja riskejä.

Rasvahappojen vapautuminen on samanlaista kuin silloin kun keho itse vapauttaa energiavarastojaan esim. liikunnan muodossa. LipoLaser ei siis aiheuta mitään epäluonnollista reaktiota eikä se myöskään vahingoita rasvasolun ympärillä olevia rakenteita, kuten ihoa, verisuonia tai  ääreishermoja.

Kliinisesti todistettu

Riippumattomat kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että LipoLaserin tulokset ovat vertailtavissa rasvaimun tuloksiin. Ultraäänikuvista voidaan todeta jopa 30% vähennyksen rasvasolujen syvyydessä vain yhden hoidon jälkeen. Lisähoidot luonnollisesti parantavat tulosta. Tulokset näkyvät heti hoidon jälkeen, koska rasvasolut tyhjenevät välittömästi. Kevyt liikunta heti hoidon jälkeen voi vielä kiihdyttää vapautetun rasvan palamista energiana. Teemme sen vuoksi joka hoidon jälkeen heti hoitolassa sinulle myös Lymfaboots hoidon veloituksetta, jotta varmistamme parhaan tuloksen

Tyypillinen hoitotulos on 2-4cm ympärysmitan väheneminen vatsan alueella. Sarjahoidoilla saadaan mittavampia tuloksia.

 

Edullinen ja kivuton

Kirurgiseen rasvaimuun tai muihin lasertekniikoihin verrattuna hoito on edullista, mutta tulokset ovat samantapaisia. LipoLaser käyttää matalatehoista laservaloa, joka saa aikaan turvallisen ja kivuttoman biostimulaatiovaikutuksen rasvakudoksessa. Hoidon voi tehdä minkälaiselle iholle tahansa tai mihin kehon alueille tahansa, missä on ei-toivottua rasvaa. Hoidon jälkeen voi myös välittömästi palata normaaliin päivärytmiin.

Lipolaser on uusi ja tehokas hoitolaite, joka käyttää matalatehoista laseria selluliitin käsittelyyn, vartalon muotoiluun ja rasvan polttoon. Hoidolla saadaan tehokkaasti muokattua asiakkaan ääriviivoja täsmälleen halutuista kohdista ilman kipua, neuloja tai korvien vinkunaa. Kyseessä on valobiomodulaatio, joka stimuloi kehon luonnollista prosessia vapauttaa adiposyyttisoluihin varastoitunutta energiaa.

Mekanismi on sama kuin laihdutettaessa eli energiavajeessa. Lipolaser tuottaa korkeataajuista laserenergiaa, joka aikaansaa kemiallisen signaalin rasvasoluissa. Lipolaser rikkoo triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi ja glyseroliksi. Vapaat rasvahapot vapautuvat solukalvon läpi aineenvaihduntaamme.

Lipolaserkäsittely vähentää senttejä vyötäröltä, lantiolta tai reisistä kivuttomasti ja tehokkaasti ilman toipumisaikaa. Riippumattomat kliiniset tutkimukset osoittavat, että Lipolaserin tulokset ovat vertailtavissa rasvanimun tuloksiin. Hoidon tulokset ovat havaittavissa jopa jo ensimmäisellä hoitokerralla.

Kuitenkin parhaisiin tuloksiin päästään käsittelemällä sama alue vähintään kuusi kertaa. Yhdellä kerralla alueita voi käsitellä maksimissaan kaksi esim. sisäreidet tai ulkoreidet.

Hoidon tekeminen ja saaminen on helppoa ja miellyttävää, kosmetologin kädet eivät ole hoidon aikana työssä kiinni. Asiakas ei tunne mitään kipua ja hoidon jälkeen voi palata normaaliin arkeen. Lipolaser ei vahingoita rasvasolujen ympärillä olevia rakenteita. Liikunta ja lymfakäsittely hoidon jälkeen varmistaa, että aineenvaihdunta käyttää vapautuneet rasvasolut. 

Lymfahoidot

Lymfajärjestelmä ja verenkierto toimivat yhdessä poistaen kuona-aineita kehosta. Toimiakseen järjestelmä vaatii lihasten supistumista. Lymfahieronta laittaa kehosta tehokkaasti nesteet ja kuona-aineet liikkeelle!

Lymfabootsit:

 • VÄHENTÄÄ turvotusta ja lihaskipua
 • PARANTAA verenkiertoa ja liikeratoja
 • NOPEUTTAA aineenvaihduntaa ja palautumista
 • HELPOTTAA lihasväsymystä ja -jäykkyyttä

Selluliittihoidot 69 €

Kivuttomalla laitteella saamme rasvan kehosta liikkeelle ja lisäksi lymfahieronnalla aineenvaihduntaan vauhtia. Vartalon kuorinta ja pakkaushoito sisältäen tehokkaan selluliittinaamion ja hoidon lopuksi lymfahieronnan.

Lymfahoito laitteella 29€ per alue/2 ohjelmaa

Laittaa nesteet ja kuona-aineet kehosta liikkeelle tehokkaasti! Käytetään paljon myös tukemaan laihdutusta. Lymfahoito on saatavana eri kehon alueille. Selluliittialueille tehohoitona toimii hyvin vartalolymfa. Jalkalymfa sopii loistavasti nesteitä kerääville ja rasittuneille jaloille ja käsivarsilymfa antaa alleille kyytiä! 

Beauty Highlights -blogin Mia kävi Hyvän Olon Aitassa VARTALON LAITEHOIDOSSA.

"Kokemukseni sai vakuuttuneeksi siitä, että vartalon laitehoidot todella toimii, enkä olisi voinut valita paikkaa paremmin! Hyvän Olon Aitassa tunsin alusta asti olevani parhaissa käsissä ja pystyin luottamaan sekä Anuun että laitteiden turvallisuuteen. Toimenpide oli kivuton ja tulokset puhuvat puolestaan. Aion jatkossakin hakeutua kiinteyttäviin ja laihduttaviin vartalohoitoihin Hyvän Olon Aittaan, kun vartalo kaipaa kiinteytystä ja laihdutusta"
Mia
Mia
Beauty Highlights
Vartalon laitehoidot 2

Sky-Erikoiskosmetologi Anu Talus

Sky-erikoiskosmetologi Anu Talus on erikoistunut ekologisiin kauneuspalveluihin. Anu on kokenut Antiagehoitojen tekijä. Hän on keskittänyt kaiken osaamisensa. jo vuodesta 2012 lähtien, nimenomaan kasvojen vaativampiin laitehoitoihin ja ekologisiin kauneuspalveluihin. Hyvän Olon Aitassa ei tehdä esim. ripsienpidennyksiä, vaan kasvot ja vaativammat laitehoidot ovat erikoisosaamistamme. Anu antaa sinulle mielellään lisätietoja.

Ota yhteyttä