loading

HINNASTO

Hifu kasvojenkohotus kokemus & tulos sekä muut laitehoidot
Julkisuudesta tutun Raakel Lignellin käynti antiagehoidoissamme ja suosituimpia hoitojamme

HINNASTO

Kasvohoidot

Timanttihionta
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen niin toivoessasi, timanttihionnan, tarvittaessa pienen mekaanisen puhdistuksen, naamion, seerumin imeytyksen ja hoitovoiteet. Hoito sisältää myös perus kasvohoidon ja naamion aikana pää ja decolte hierontaa.
69 - 79 €
Mekaaninen ihonpuhdistus
Sisältää tehokkaan puhdistuksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kuorinnan, naamion, voiteet ja tehoseerumin seka kasvo- ja päähierontaa. Kulmien siistimisen asiakkaan niin toivoessa. Hoito sisältää myös perus kasvohoidon ja naamion aikana pää ja decolte hierontaa.
69 - 79 €
Ultraääni ihonpuhdistus
Sisältää alkupuhdistuksen, halutessasi kulmien siistimisen, kuorinnan ja puhdistuksen ultraäänellä, seerumin imeytyksen, naamion ja hoitovoiteet. Tukkeumat ja isommat mustapäät vaativat usein myös mekaanista puhdistusta ja ne poistetaan myös tarvittaessa/halutessasi ja se sisältyy hintaan. Sisältää myös pää- ja decoltee hieronnan naamion aikana.
69 - 79 €
Hifu kasvojenkohotus
1 alue 200 €, 2 aluetta 250 €, koko kasvot, leukalinja ja kaula 350 € sekä koko kasvot, kaula, leukalinja ja decolte paketti 400 €. Uudenlainen HIFU (High Intensive Focused Ultrasound) -hoito kiihdyttää kollageenintuotantoa ja saa näin ihon uudistumaan todella nopeasti. Ihon uusiutuminen vie oman aikansa, joten vaikka tuloksia on havaittavissa heti hoidon jälkeen, lopulliset tulokset näkyvät vasta muutamien kuukausien kuluttua hoidosta.
200 € - 400 €
Mikroneulaus
Mikroneulaus on nimestään huolimatta kivuton hoito jossa tehoaineet saadaan imeytettyä ihoon todella tehokkaasti! Tehdään aina erillisellä hoitopäällä. Hoito sisältää myös perus kasvohoidon ja naamion aikana pää ja decolte hierontaa.
119 €
Mikroneulaus + Ihonpuhdistus
Sisältää mikroneulauksen lisäksi ihon puhdistuksen Timanttihionta tai Ultra laitteella.
149 €
Dermaplaning
Dermaplaning on ihoa tehokkaasti kirkastava hoito, jossa pääsee eroon myös ei toivotuista ihokarvoista. Hoidossa ihon pinnalta kuoritaan kuollut ihosolukko ja ihokarvat hoitoon tarkoitetulla terällä. Sisältää myös ihon puhdistuksen Timanttihionta tai Ultra.
129 €
Neulaton Mesoterapiahoito
Hoidon aikana ihoon imeytetään laitteen avulla erilaisia vitamiineja ja hivenaineita, sekä kollageenia ja hyaluronihappoa. Todella tehokas juonteisiin ja kuivalle iholle sekä myös aknearpiin. Kivuton hoito, joka sisältää myös perus kasvohoidon ja naamion aikana pää ja decolte hierontaa.
89 €
RF Meso - RF Mikroneulaus
Koko kasvot ja kaula. RF Mesossa yhdistyvät mikroneulauksen ja radiofrekvenssin hyödyt. Parhaan tuloksen saat sarjahoitona tehdyistä hoidoista. Sarjahoidon laajuus on aina asiakaskohtainen ja riippuu ihon ongelmatasosta kuitenkin 3-5 hoidon sarja on monelle sopiva. RF Meso sopii loistavasti tehtäväksi myös Hifu Kasvojenkohotusten välille, sillä hoidot tukevat ja tehostavat toisiaan. Vaikuttavin antiage -setti, mitä on mahdollista tarjota ilman kirurgin veistä, on 3 kerran sarja Hifu kasvojenkohotusta 3 kk väleillä ja sen jälkeen 3-5 kerran sarja RF Mesoa, noin kuukauden väleillä.
139 €
Kuningatarmehiläisen hemmotteluhoito
sis. kosteuttavan kasvohoidon, jalkahierontaa sekä ihanaa Intialaista pää- ja decoltee hierontaa tehonaamion aikana.
69 €
Karboxiterapia
Loistava hoito ihon sävyä tasoittamaan, maksaläiskiä vaalentamaan, couperosaan, arpiin ja myös juonteisiin.
89 €

Jalka- ja käsihoidot

Jalkahoito
Kylpy, kovettumien poisto ja raspau, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä voide ja hetki jalkahierontaa. Ei sisällä kynsien lakkausta, mutta +5€ voi ostaa minilakan myymälästä, jolla lakkaamme kynnet samalla, jos haluaa ja lakan saat mukaasi.
59 €
Jalkahieronta
29 €
Jalkahoito Ongelmajaloille
Jos perus Jalkahoito ei riitä, on tämä hyvä vaihtoehto. Perus Jalkahoito on kylvetys, kynsien leikkaus ja siistiminen, kovettumien poisto sekä raspaus, rasvaus ja hieronta. Niiden lisäksi tämä Jalkahoito sisältää jalkaongelman hoitoa, kuten paksuuntuneiden kynsien voimakkaamman ohennuksen, känsien poiston tms ongelma-alueen hoidon. Valitse tämä myös, jos sinulla on kynsisieni.
79 €
Käsihoito
Sisältää kylvetyksen, kynsien leikkuun ja kynsien sekä kynsinauhojen siistimisen sekä kynsien lakkauksen ja käsihieronnan. Kynsien lakkaus 5 euroa, lakan saat mukaasi.
39 €

Vartalon laitehoidot

Hifu hoito vartalolle
Hinta / hoidettava alue. Kohdennettu hoito Hifu laitteella ongelma-alueelle. Laitteella päästään myös ihoin alimpiin kerroksiin ja saadaan tehokkaasti sekä rasvaa pois että ihoa kiinteämmäksi. Loistava myös synnytyksen jälkeen vatsaa kiinteyttämään. Voidaan tehdä usealle alueelle kuten vatsa, rinta, jenkkahvat, reidet, pakarat, käsivarret jne.
200 €
EMS -lihasaktivaattori
Sisältää lymfahieronnan. EMS (Electric Muscle Stimulation) -lihasaktivaattori on markkinoiden suosituin, tehokkain ja veitsetön laite rasvan polttamiseen ja lihasten vahvistamiseen. Laitteen asetusten avulla hoidot voidaan aloittaa hyvin kevyesti. Hoito ei tuota kipua eikä se vaadi palautumisaikaa.
129 €
Lipolaser
LipoLaser on kivuton ja veitsetön tapa kiinteytyä ja pienentyä jopa 1-2 kokoa. Toimenpide ei vaadi toipumisaikaa, koska hoito toteutetaan pinnallisesti ilman veistä tai neuloja. Hoitoon sisältyy Lymfaboots -hoito.
89 €
Selluliittihoidot
Vartalon kuorinta ja pakkaushoito sisältäen tehokkaan selluliittinaamion, hoidon lopuksi lymfahieronnan.
69 €
Lymfahoito laitteella
Hinta per alue/ 2 ohjelmaa Laittaa nesteet ja kuona-aineet kehosta liikkeelle tehokkaasti! Käytetään paljon myös tukemaan laihdutusta. Selluliittialueille tehohoitona toimii hyvin vartalolymfa. Jalkalymfa sopii loistavasti nesteitä kerääville ja rasittuneille jaloille ja käsivarsilymfa antaa alleille kyytiä! ja selluliittialueille tehohoitona vartalolymfaa. Saatavana eri kehon alueille.
29 € / alue
Cryopen hoito
Cryopen hoidolla voidaan kivuttomasti jäädyttämällä poistaa ei toivottuja ihomuutoksia, kuten luomia, couperosaa, maksaläikkiä, syyliä jne.. Hoidon hinta alueen koon mukaan 39-49 € / alue, eli per ihomuutos.
39 €

Vartalohoidot ja hieronnat

Vartalohoito
Vartalon kuorinta + hieronta.Sisältää kuivaharjauksen ja klassisen hieronnan sekä ihoa kosteuttavan hoitoöljyn.
79 €
Selkä + jalat Turvehaudehoito
Sisältää klassisen hieronnan selälle ja jaloille sekä ihanat lämpimät turvehauteet.
79 €
Suklaakuorinta + Hieronta
Sisältää klassisen hieronnan (selkä + jalat) ihanalla itsevalmistamallamme suklaaöljyllä ja vartalon kuorintaa itsevalmistamallamme suklaakuorinnalla.
79 €
Hunajahieronta
Sisältää klassisen hieronnan selän ja jalkojen alueelle hunajalla sekä ihanalla itsevalmistamallamme hunajantuoksuisella hierontaöljyllä sekä lämpöhauteet. Saatavana myös hunajainen vartalonkuorinta lisähintaan +10€.
79 €
Aromahieronta
Ihana eteerisien öljyjen kera tehtävä klassinen kokovartalohieronta.
79 €
Imukuppihieronta
Sisältää klassisen hieronnan lisäksi imukuppihierontaa, joka laittaa tehokkaasti nesteet ja kuona-aineet kehosta liikkeelle.
79 €
Kuumakivihieronta
Sisältää ihanan klassisen hieronnan lisäksi hierontaa lämpimillä kivillä. Todella rentouttava hoito!
79 €
Ihokarvojen poisto sokerilla
Ylähuuli 12 € Ylähuuli+leuka 19€ Koko Kasvot 25€
12- 25 €

Muut hyvinvointipalvelut

Kulmien kestovärjäys ja siistiminen
25 €
Ripsien kestovärjäys
25 €
Ripset ja kulmat kestovärjäys
35 €
Kulmien värjäys Hennalla
Hinta sis. siistiminen. Hennaväri pysyy kauemmin kulmissa ja myös ihossa, jos sinulla vähän omaa karvaa on tämä hyvä vaihtoehto.
32 €
Intialainen pää- ja kasvohieronta
49 €
Led valohoito
49 €