loading

HINNASTO

C:\Users\peta\Downloads\Kasvojenkohotus, EMS RF Facelift, antiagehoidot ja vartalohoidot kosmetologi Hämeenlinna.jpg

HINNASTO

Kasvohoidot

Timanttihionta
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen niin toivoessasi, timanttihionnan, tarvittaessa pienen mekaanisen puhdistuksen, naamion, seerumin imeytyksen ja hoitovoiteet. Hoito sisältää myös perus kasvohoidon ja naamion aikana pää ja decolte hierontaa.
69 - 79 €
Mekaaninen ihonpuhdistus
Sisältää tehokkaan puhdistuksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kuorinnan, naamion, voiteet ja tehoseerumin seka kasvo- ja päähierontaa. Kulmien siistimisen asiakkaan niin toivoessa. Hoito sisältää myös perus kasvohoidon ja naamion aikana pää ja decolte hierontaa.
69 - 79 €
Ultraääni ihonpuhdistus
Sisältää alkupuhdistuksen, halutessasi kulmien siistimisen, kuorinnan ja puhdistuksen ultraäänellä, seerumin imeytyksen, naamion ja hoitovoiteet. Tukkeumat ja isommat mustapäät vaativat usein myös mekaanista puhdistusta ja ne poistetaan myös tarvittaessa/halutessasi ja se sisältyy hintaan. Sisältää myös pää- ja decoltee hieronnan naamion aikana.
69 - 79 €
Ihon sävyä kaunistava hoitopaketti
Hoito sisältää ihonpuhdistuksen timanttihionta tai ultra ja sinun arvokkaalle ihollesi parhaiten soveltuvan happhoidon tai Karboxiterapian ihon ongelmia, kuten couperosa, maksaläiskät, aknearvet, jne. vaalentaamaan ja ihon sävyä tasoittamaan. Myös ihosi tarpeen vaatiessa ihon sävyä tasoittamava laiteoito, jonka asiantuntijamme valitsevat laajasta laitevalikoimastamme.
169 €
Kosteuttava hoitopaketti kasvoille
Hoito sisältää ihonpuhdistuksen timanttihionta tai ultra laitteella sekä asiantuntijamme valitsemat parhaat tehokosteuttavat tuotteet sekä terapiat juuri sinun arvokkalle ihollesi. Hoito sisältää myös tehoseerumeiden imeytyksen parhaiten sinun ihollesi soveltuvilla imeytyslaitteilla, jotka asiantuntija valitsee laajasta laitevalikoimastamme. Hoito sisältää myös ihanan rentouttavaa pää- ja decoltehierontaa ja sinun ihollesi parhaiten soveltuvat kosteuttavat tuotteet sekä kotihoito-ohjeet.
99 - 109 €
Kasvonpiirteitä kohottava antiagehoitokokonaisuus
Asiantuntijamme kanssa juuri sinun arvokkaalle ihollesi suunniteltu tehokas antiagehoitokokonaisuus. Hoito sisältää kasvojen ja kaulan iholle tehokkaan laitehoidon, johon valitaan laajasta antiagehoitolaitevalikoimastamme parhaiten sinun ihosi ongelmiin soveltuva laitehoito sekä mahdollisesti tarvittavat erikoishoidot, tehotuotteet sekä terapiat. (Tuloksellisin antiagehoitomme!)
350 €
EMS RF FACELIFT KASVOJENKOHOTUS
Hoidossa aktivoidaan kasvojen omaa kollageeni ja hyarylon tuotantoa, millä on tehokas kasvonpiirteitä kohottava ja ryppyjä madaltava vaikutus. Lisäksi hoidossa treenataan kasvojen lihakset kuntoon nopean ja kivuttoman laitteemme avulla. Vielä Hifuakin tehokkaampi hoito, koska tässä hoidetaan ihon lisäksi myös kasvojen lihakset kuntoon.
250 €
Mikroneulaus
Mikroneulaus on nimestään huolimatta kivuton hoito jossa tehoaineet saadaan imeytettyä ihoon todella tehokkaasti! Tehdään aina erillisellä hoitopäällä. Hoito sisältää myös perus kasvohoidon ja naamion aikana pää ja decolte hierontaa.
119 €
Mikroneulaus + Ihonpuhdistus
Sisältää mikroneulauksen lisäksi ihon puhdistuksen Timanttihionta tai Ultra laitteella.
149 €
Dermaplaning
Dermaplaning on ihoa tehokkaasti kirkastava hoito, jossa pääsee eroon myös ei toivotuista ihokarvoista. Hoidossa ihon pinnalta kuoritaan kuollut ihosolukko ja ihokarvat hoitoon tarkoitetulla terällä. Sisältää myös ihon puhdistuksen Timanttihionta tai Ultra.
129 €
Cryo Neulaton Mesoterapiahoito
Hoidon aikana ihoon imeytetään laitteen avulla erilaisia vitamiineja ja hivenaineita, sekä kollageenia ja hyaluronihappoa. Todella tehokas juonteisiin ja kuivalle iholle sekä myös aknearpiin. Kivuton hoito, joka sisältää myös perus kasvohoidon ja naamion aikana pää ja decolte hierontaa.
119 €
RF Meso - RF Mikroneulaus
Koko kasvot ja kaula. RF Mesossa yhdistyvät mikroneulauksen ja radiofrekvenssin hyödyt. Parhaan tuloksen saat sarjahoitona tehdyistä hoidoista. Sarjahoidon laajuus on aina asiakaskohtainen ja riippuu ihon ongelmatasosta kuitenkin 3-5 hoidon sarja on monelle sopiva. RF Meso sopii loistavasti tehtäväksi kasvojenpiirteitä kohottava antiagehoitokokonaisuus hoitojen välillä, sillä hoidot tukevat ja tehostavat toisiaan. Vaikuttavin antiage -setti, mitä on mahdollista tarjota ilman kirurgin veistä, on 3 kerran sarja antiagehoitokokonaisuus 3 kk väleillä ja sen jälkeen 3-5 kerran sarja RF Mesoa, noin kuukauden väleillä.
159 - 179 €
PRX-T33 Antiagehoito
Sarjan jatkokerrat 129 €. Medikaalinen erikoishoito. Ainutlaatuinen, turvallinen ja tehokas anti-agehoitomenetelmä, jolla saadaan erinomaisia tuloksia ilman toipumisaikaa ja kivuttomasti. PRX-T33 hoidolla hoidetaan myös pigmenttimuutoksia, aknearpia, valovanhentunutta ihoa ja laajentuneita ihohuokosia.
149 €
Kuningatarmehiläisen hemmotteluhoito
sis. kosteuttavan kasvohoidon, jalkahierontaa sekä ihanaa Intialaista pää- ja decoltee hierontaa tehonaamion aikana.
69 €
Karboxiterapia
Loistava hoito ihon sävyä tasoittamaan, maksaläiskiä vaalentamaan, couperosaan, arpiin ja myös juonteisiin.
89 €
Kasvohoito Led valolla
Tehostaa kollageenituotantoa, hoitaa ja rauhoittaa ihoa.
52 €

Jalka- ja käsihoidot

Jalkahoito
Kylpy, kovettumien poisto ja raspau, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä voide ja hetki jalkahierontaa. Ei sisällä kynsien lakkausta, mutta +5€ voi ostaa minilakan myymälästä, jolla lakkaamme kynnet samalla, jos haluaa ja lakan saat mukaasi.
59 €
Jalkahieronta
29 €
Jalkahoito Ongelmajaloille
Jos perus Jalkahoito ei riitä, on tämä hyvä vaihtoehto. Perus Jalkahoito on kylvetys, kynsien leikkaus ja siistiminen, kovettumien poisto sekä raspaus, rasvaus ja hieronta. Niiden lisäksi tämä Jalkahoito sisältää jalkaongelman hoitoa, kuten paksuuntuneiden kynsien voimakkaamman ohennuksen, känsien poiston tms ongelma-alueen hoidon. Valitse tämä myös, jos sinulla on kynsisieni.
79 €
Käsihoito
Sisältää kylvetyksen, kynsien leikkuun ja kynsien sekä kynsinauhojen siistimisen sekä kynsien lakkauksen ja käsihieronnan. Kynsien lakkaus 5 euroa, lakan saat mukaasi.
39 €

Vartalon laitehoidot

EMS -lihasaktivaattori vartalolle
Sisältää lymfahieronnan. EMS (Electric Muscle Stimulation) -lihasaktivaattori on markkinoiden suosituin, tehokkain ja veitsetön laite rasvan polttamiseen ja lihasten vahvistamiseen. Laitteen asetusten avulla hoidot voidaan aloittaa hyvin kevyesti. Hoito ei tuota kipua eikä se vaadi palautumisaikaa.
99 €
Lipolaser
LipoLaser on kivuton ja veitsetön tapa kiinteytyä ja pienentyä jopa 1-2 kokoa. Toimenpide ei vaadi toipumisaikaa, koska hoito toteutetaan pinnallisesti ilman veistä tai neuloja. Hoitoon sisältyy Lymfaboots -hoito.
89 €
Selluliittihoidot
Vartalon kuorinta ja pakkaushoito sisältäen tehokkaan selluliittinaamion, hoidon lopuksi lymfahieronnan.
69 €
Lymfahoito laitteella
Hinta per alue/ 2 ohjelmaa Laittaa nesteet ja kuona-aineet kehosta liikkeelle tehokkaasti! Käytetään paljon myös tukemaan laihdutusta. Selluliittialueille tehohoitona toimii hyvin vartalolymfa. Jalkalymfa sopii loistavasti nesteitä kerääville ja rasittuneille jaloille ja käsivarsilymfa antaa alleille kyytiä! ja selluliittialueille tehohoitona vartalolymfaa. Saatavana eri kehon alueille.
29 € / alue
Cryopen hoito
Cryopen hoidolla voidaan kivuttomasti jäädyttämällä poistaa ei toivottuja ihomuutoksia, kuten luomia, couperosaa, maksaläikkiä, syyliä jne.. Hoidon hinta alueen koon mukaan 39-49 € / alue, eli per ihomuutos.
39 €
Vartalon kiinteytys
Allit tai muu alue
250 €

Vartalohoidot ja hieronnat

Vartalohoito
Vartalon kuorinta + hieronta.Sisältää kuivaharjauksen ja klassisen hieronnan sekä ihoa kosteuttavan hoitoöljyn.
59 - 79 €
Selkä + jalat Turvehaudehoito
Sisältää klassisen hieronnan selälle ja jaloille sekä ihanat lämpimät turvehauteet.
59 - 79 €
Suklaakuorinta + Hieronta
Sisältää klassisen hieronnan (selkä + jalat) ihanalla itsevalmistamallamme suklaaöljyllä ja vartalon kuorintaa itsevalmistamallamme suklaakuorinnalla.
59 - 79 €
Hunajahieronta
Sisältää klassisen hieronnan selän ja jalkojen alueelle hunajalla sekä ihanalla itsevalmistamallamme hunajantuoksuisella hierontaöljyllä sekä lämpöhauteet. Saatavana myös hunajainen vartalonkuorinta lisähintaan +10€.
59 - 79 €
Aromahieronta
Ihana eteerisien öljyjen kera tehtävä klassinen kokovartalohieronta.
59 - 79 €
Imukuppihieronta
Sisältää klassisen hieronnan lisäksi imukuppihierontaa, joka laittaa tehokkaasti nesteet ja kuona-aineet kehosta liikkeelle.
59 - 79 €
Kuumakivihieronta
Sisältää ihanan klassisen hieronnan lisäksi hierontaa lämpimillä kivillä. Todella rentouttava hoito!
59 - 79 €
Ihokarvojen poisto sokerilla
Ylähuuli 12 € Ylähuuli+leuka 19€ Koko Kasvot 25€
12- 39 €

Muut hyvinvointipalvelut

Kulmien kestovärjäys ja siistiminen
25 - 29 €
Ripsien kestovärjäys
25 - 29 €
Ripset ja kulmat kestovärjäys
35 €
Kulmien värjäys Hennalla
Hinta sis. siistiminen. Hennaväri pysyy kauemmin kulmissa ja myös ihossa, jos sinulla vähän omaa karvaa on tämä hyvä vaihtoehto.
32 - 39 €
Intialainen pää- ja kasvohieronta
49 €
Led valohoito
49 €