loading

Erikoiskosmetologi Hämeenlinnassa

KASVOHOIDOT

TARJOAMME MONIPUOLISIA KASVOHOITOJA

Suosituimmat peruskasvohoidoistamme ovat timanttihionta tai ultraääni ihonpuhdistukset. Timanttihionta on ainutlaatuinen ihon käsittelytapa, joka poistaa kuolleita ihosoluja ihon pinnasta. Ultraääni ihonpuhdistus puhdistaa hellävaraisesti ja se kirkastaa sekä pehmittää ihoa. Lahjakorttina suosituin on Kuningatarmehiläisen hemmotteluhoito. Tutustu kasvohoitoihimme alla!

Teemme myös vaativampia kasvojen antiagehoitoja peruskasvohoitojen lisäksi. Tutustu lisää Kasvojen antiagehoidot. Aikanamme toimme ensimmäisenä Hämeenlinnaan Hifu kasvojenkohotukset

ja nyt olemme tuoneet ensimmäisinä yksinoikeudella Hämeenlinnassa vielä tehokkaamman kasvojenkohotuksen EMS RF FACELIFT, jossa pystytään hoitamaan iho kuten Hifussakin, mutta lisäksi myös kasvojen lihakset ja näin saadaan aikaan vielä tehokkaampi kasvojenkohotus nopeasti ja kivuttomasti.

Timanttihionta

Timanttihionta/kuorinta on ainutlaatuinen ihon käsittelytapa, joka poistaa kuolleita ihosoluja ihon pinnasta ja edistää solujen uusiutumista. Hoito stimuloi pintaverenkiertoa, tasoittaa hienoja ryppyjä, vähentää aknearpia ja pigmenttiläiskiä sekä kirkastaa ihoa. Tehokas ihonpuhdistus jo yhtenä hoitokertana.

Asiakkaan toiveesta, voimme puhdistaa ihon myös mekaanisesti. Timanttihionta on tehokkain sarjahoitona, 3-4 krt 2-4 viikon välein. Hoito on kivuton.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, halutessasi kulmien siistimisen, timanttihionnan, tarvittaessa pienen mekaanisen puhdistuksen, naamion, seerumin imeytyksen ja hoitovoiteet. Hoitoon sisältyy myös perus kasvohoidon ja naamion aikana pää ja decolte hierontaa.

Huomioithan, että hoidon jälkeen on vältettävä auringonottoa ja solariumia 2-3 päivän ajan ja ihon kuorimista 1-2 viikon ajan. Vältä myös paksua meikkiä, saunomista ja hikiliikuntaa samana päivänä, kun hoito on tehty. Muista kosteuttaa ihoasi hyvin hoidon jälkeen ja suojaa ihosi auringolta aurinkosuojavoiteella.

Timanttihionta 69 – 79 €

Mekaaninen ihonpuhdistus

Sisältää tehokkaan puhdistuksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kuorinnan, naamion, voiteet ja tehoseerumin sekä kasvo-, pää- ja decoltee hieronnat naamion aikana. Kulmien siistiminen asiakkaan niin toivoessa.

Mekaaninen ihonpuhdistus 69 – 79 €

Ultraääni ihonpuhdistus

Puhdistaa hellävaraisesti, kirkastaa ja pehmittää ihoa. Sisältää alkupuhdistuksen, halutessasi kulmien siistimisen, kuorinnan ja puhdistuksen ultraäänellä, seerumin imeytyksen, naamion ja hoitovoiteet. Tämä on hyvä valinta silloin, kun ihosi kaipaa syväpuhdistusta, mutta et pidä mekaanisesta ihonpuhdistuksesta. Tukkeumat ja isommat mustapäät vaativat usein myös mekaanista puhdistusta ja ne poistetaan myös tarvittaessa/halutessasi ja se sisältyy hintaan. Sisältää myös pää- ja decoltee hieronnan naamion aikana.

Huomioithan, että ultraäänilaitteella ei voi tehdä hoitoa, jos sinulla on sydämentahdistin tai sydänvika, metalliosia ihon alla kasvojen alueella, epilepsia, pahanlaatuisia ihomuutoksia, ihosairaus, ihottuma, syöpä, tulehdus, pitkälle kehittynyt verisuonten kalkkeutuminen tai olet raskaana.

Ultraääni ihonpuhdistus 69 – 79 €

Kuningatarmehiläisen hemmotteluhoito

Sisältää kosteuttavan kasvohoidon, jalkahierontaa sekä intialaista pää- ja decoltee hierontaa tehonaamion aikana.

Kuningatarmehiläisen hemmotteluhoito 69 €

Led- valohoito Kasvoille tai vartalolle

Led-valohoito vähentää ihon tulehduksia, kuten aknea ja ruusufinniä, arpia, juonteita, ihon punoitusta ja kuivuutta sekä couperosaa. Se myös vaalentaa pigmenttimuutoksia ja tummia silmänalusia.

Led- valohoito Kasvoille tai vartalolle 52 €

Dermaplaning
Dermaplaning on ihoa tehokkaasti kirkastava hoito, jossa pääsee eroon myös ei toivotuista ihokarvoista. Hoidossa ihon pinnalta kuoritaan kuollut ihosolukko ja ihokarvat hoitoon tarkoitetulla terällä. Sisältää myös ihon puhdistuksen Timanttihionta tai Ultra.
 
Dermaplaning 129 €