loading

Erikoiskosmetologi Hämeenlinnassa

Vartalo- sekä jalka- ja käsihoidot

MEILTÄ MONIPUOLISET VARTALO-, JALKA- SEKÄ KÄSIHOIDOT

Autamme sinua hoitamaan ainutlaatuista ihoasi luonnonmukaisesti. Palveluihimme kuuluu vartalon laitehoidot, lisäksi tarjoamme ihania hemmotteluhetkiä! Miltä kuulostaisi hunajahieronta tai ylellinen suklainen rentoutushetki?

Lue lisää ja tule hemmoteltavaksemme!

Hieronnan, vartalon hemmottelu- sekä käsi- ja jalkahoitojen lisäksi tarjoamme tehokkaita, vartalon muokkaukseen tarkoitettuja laitehoitoja. 

Vartalohoidot

Vartalohoito, vartalon kuorinta + hierontaa 79 € puoli vartaloa ja koko vartalolle 89 € 

Sisältää kuivaharjauksen ja hierontaa sekä ihoa kosteuttavan hoitoöljyn.

Selkä + jalat turvehaudehoito 59 – 79 € 

Sisältää klassisen hieronnan selälle ja jaloille sekä ihanan lämpimät turvehauteet. Tehokas detox -hoito, joka laittaa nesteet ja kuona-aineet kehosta liikkeelle. Hoidossa selän alueelle levitetään 40-asteiseksi lämmitetty turve, joka peitetään lämpimällä pyyhkeellä. Pyyhkeen päälle laitetaan turpeella täytetyt lämpöpakkaukset, jotka antavat todella mukavan lämmön, selkä hautuu ja turpeen bioaktiiviset ainesosat imeytyvät tehokkaasti. Sillä aikaa, kun turve on selässä, hierotaan jalat. Tämä hoito on erittäin tehokas hartia- ja selkäkipuihin. Varsinaisessa hieronnassa käytetään ns. Aaltosen tekniikkaa. Selkä hierotaan ja mahdolliset nikamalukot avataan. Halutessasi käytetään myös imukuppeja tehostamaan hieronnan detox -vaikutusta. Hoidon lopuksi turve puhdistetaan lämpimillä pyyhkeillään. 

Suklaakuorinta + hieronta selkä ja jalat 59 – 79€ 

Kaikkia aisteja hemmotteleva, suklainen rentoutushetki! Mikään ei rentouta paremmin kiireen ja stressin keskellä, kuin jokaista aistia hemmotteleva suklaahoito. Tämä suorastaan herkullinen hemmotteluhoito kutsuu nauttimaan suklaan lumosta ja herkullisesta tuoksusta. Sisältää klassisen hieronnan ihanalla itsevalmistamallamme suklaaöljyllä ja vartalon kuorintaa itsevalmistamallamme suklaakuorinnalla.

Suklaan terveysvaikutukset ovat olleet tiedossa jo pitkään. Suklaalla on positiivisia vaikutusta niin fyysiseen hyvinvointiin, kuin myös mieleenkin. Kaakaopavut sisältävät runsaasti hyvinvointia edistäviä ravintoaineita, jotka toimivat elimistössä antioksidantteina ja käynnistävät elimistön endorfiinituotannon.

Hieronnat

Hunajahieronta selkä + jalat 59 – 79 € 

Sisältää klassisen hieronnan selän ja jalkojen alueelle hunajalla sekä ihanalla itsevalmistamallamme, hunajantuoksuisella hierontaöljyllä. Hoitoon kuuluu myös lämpöhauteet. Saatavana myös hunajainen vartalonkuorinta lisähintaan 10 euroa.

Hunajahieronta on yksi vanhoista tiibetiläisistä hoitomuodoista. Hoito aloitetaan rentouttavalla hieronnalla. Hunaja sivellään iholle, ja sen jälkeen lihakset hierotaan hunajan kanssa pehmeiksi. Tämän jälkeen hoitaja alkaa irrottaa hunajaa iholta, nostaen käsiään rytmikkäästi tassutellen. Hunaja muuttuu valkeaksi, ja ongelmattomilta alueilta se tarttuu hoitajan käsiin. Samalla pintaverenkierto paranee. Kun hunaja on suurimmaksi osaksi irronnut, laitetaan hoidettavan kohdan päälle kuuma, kostea pyyhe ja ihana lämpöhaude. Lämpö vie hunajan vaikuttavia osia ihoon. Kun lämpöpakkaus on viilentynyt, pestään jäljellä oleva hunaja pois ja tehdään rentouttava hieronta ihanalla hunajaisella itsevalmistamallamme hierontaöljylä.

Useimmin hunajahierontaa tehdään selälle, ja hartioille sekä jaloille! Parantaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa, selkävaivoja, nivelvaivoja, ihoa, pieniä vilustumisia, hengityselinten ja lymfajärjestelmän kuntoa. Auttaa myös akneen, kihtiin, hormonaalisiin vaivoihin sekä hermotusongelmiin. Hoito normalisoi verenpainetta ja sydämen toimintaa, vähentää selluliittia ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Nopeuttaa myös ruoansulatusta ja ravintoaineiden liukenemista. Lisää hyvää olon tunnetta.

Hoidon esteet: Hunaja-allergia, diabetes, vaikeat sydän- ja verisuonitaudit, akuutit tulehdukset, leikkaukset (alle 6kk), isot suonikohjut (ei voida hieroa, mutta hunajaa voi käyttää). Ei lapsille, eikä raskaana oleville 

Aromahieronta 59 – 79 €

Ihana eteerisien öljyjen kera tehtävä kokovartalohieronta.

Imukuppihieronta 59 -79 €

Sisältää klassisen hieronnan lisäksi imukuppihierontaa, joka laittaa tehokkaasti nesteet ja kuona-aineet kehosta liikkeelle. Imukuppihieronnan teho perustuu imukuppien aiheuttamaan alipaineeseen. Koska hoitomenetelmä vilkastuttaa tehokkaasti verenkiertoa, imunestekiertoa ja aineenvaihduntaa, on tärkeää muistaa juoda runsaasti nestettä heti hoidon jälkeen. Sanotaan, että 15 minuutin käsittely imukuppihieronnalla vastaa tunnin mittaista klassista hierontaa, joten menetelmänä imukuppihieronta on erittäin tehokas. Imukuppikäsittelyn jälkeen, verenkierron vilkastumisen ansiosta, iho tuntuu rentoutuneelta ja lämpimältä.

On osoitettu, että imukuppikäsittely on myös tehokas metodi selluliitin hoidossa. Imukuppihieronnalla voidaan käsitellä vartaloa kokonaisuudessaan, esimerkiksi selluliitin ongelma-alueita, kuten käsiä ja reisiä. Selluliitti näyttäytyy muun muassa ihon epätasaisuutena ja sen aiheuttaa aineenvaihdunnan hidastumisesta johtuva rasvakertymä, joka on yleensä elämäntavoilla itseaiheutettua. Liikunnalla voidaan yrittää vähentää selluliitin määrää, mutta myös imukuppihieronta estää paikallisen aineenvaihdunnan kiihtymisen kautta, rasvakertymien kasaantumista. Kun selluliittia hoidetaan imukupeilla, parhaat hoitotulokset saavutetaan säännöllisellä, viikoittaisella, jopa päivittäisellä käsittelyllä.

Imukuppihieronnan hyödyt

• Lihasjännitystilojen lievittäminen

• Arpikudoksen ja turvotuksen hoito

• Aineenvaihdunnan, veren- ja lymfakierron vilkastuttaminen

• Urheilusuoritusten jälkeinen lihashuolto

• Kuona-aineiden ja nesteiden poisto

• Kipupisteiden käsittely

• Rentoutumisen tunne

Imukuppihieronnan kontraindikaatiot, eli estävät tekijät, ovat samat kuin klassisessa hieronnassa (hieronnan kontraindikaatiot). Lisänä mahdollinen kumiallergia.

Lämpökivihieronta 79 €

Sisältää klassisen hieronnan lisäksi hierontaa lämpimillä kivillä.

Jalkahieronta 29 €

Jalka- ja käsihoidot

Täydellinen jalkahoito 59€ perus terveet jalat 
 
Hoito sisältää kylvetyksen, kynsien leikkauksen, siistimisen ja tarvittaessa ohennuksen kynsiporalla, kovettumien ja känsien poiston. Lopuksi rentouttava jalkahieronta. Kynsien lakkaus 5 euroa, lakan saat mukaasi.
 
Ongelmajalat 79€
 
Spa jalkahoito 69€ 
 
Hoito sisältää perusjalkahoidon sisällön lisäksi, tehokosteuttavan naamion jaloille, kuorinnan polveen asti ja pitkän jalkahieronnan. Kynsien lakkaus 5 euroa, lakan saat mukaasi.
 
Varpaan kynsien leikkaus 29€ 
 
(sis. kylvetys, kynsien leikkaus ja siistiminen)
 

Käsihoidot 39€ 

sis. kylvetyksen, kynsien leikkuun ja kynsien sekä kynsinauhojen siistimisen sekä kynsien lakkauksen ja käsihieronnan. Kynsien lakkaus 5 euroa, lakan saat mukaasi.

Spa käsihoito + 10€

sis. kuorinnan ja naamion.

Käsivarsien lymfa ”alleille kyytiä” 29€

Käsihoito Hyvän Olon Aitta kosmetologi Hämeenlinna

Hieronnan, vartalon hemmottelu- sekä käsi- ja jalkahoitojen lisäksi tarjoamme tehokkaita, vartalon muokkaukseen tarkoitettuja laitehoitoja.