loading

Hyvinvointimatkailu Iittala villageen

TERVETULOA HYVINVOINTIMATKALLE IITTALA VILLAGEEN

Teemme yhteistyötä paikallisten majoituspalveluiden kanssa. Iittalaan pääset helposti junalla ja täällä on kaunis juna-asema, mistä löydät myös naivistista taidetta.

Tervetuloa Hyvän Olon Aittaan ja koko Iittalavillageen
Anu Talus Sky-Erikoiskosmetologi Yritysjohtaja Hyvän Olon Aitta kosmetologi Hämeenlinna. Tämä kuva otettu Businessturnajaiskisaan 2021.

HYVINVOINTIMATKAILUA IITTALA VILLAGESSA

Hyvinvointimatkailuidea Hyvän Olon Aittaan Iitala Villageen syntyi huimasta suosiosta Hifu Kasvojenkohotuksiin. Teemme yhteistyötä Suomen johtavan kauneusalan tukun, Hoitolatukun, kanssa ja tämän ja monen hyvän yhteistyön sekä oman luonnonkosmetiikan maahantuonnin ansiosta, pystymme tarjoamaan tätä huikean suosittua Hifu Kasvojenkohotusta todella tasokkaasti ja turvallisesti.

Meillä alkoi käydä asiakkaita junalla todella kaukaakin ja Anu alkoi tuumimaan, kuinka hän saisi asiakkaat viihtymään ja viipymään rakkaassa kotikylässä, vielä kauemmin ja mukavammin. Anu kisasi Businessturnajaisissa loppuvuodesta 2021 hyvinvointimatkailuidealla ja pääsi hienosti finaaliin 10 parhaan joukkoon! Oli upea kokemus pienenä yrityksenä päästä niin pitkälle!

Hyvän Olon Aitta remontoituna kosmetologi Hämeenlinna

Yhteistyö paikallisen majatalon Wanha Virkailija ja Könnölän matkailutila kanssa

Teemme yhteistyötä paikallisten majoituspalveluiden kanssa. Iittalaan pääset helposti junalla ja täällä on kaunis naivistinen juna-asema, mistä löydät myös naivistista taidetta. Aivan juna-aseman vieressä, on tunnelmallinen Majatalo Wanha Virkailijajossa voit yöpyä saapuessasi Iittala Villageen. Hoitolamme ja myymälämme sijaitsee vain noin 100 metrin päässä Majatalosta ja juna-asemasta. Reilun 10 kilometrin päästä, löydät toisen ihanan majoitusvaihtoehdon Könnölän Matkailutilan. Heillä on ihania mökkejä järvenrannalla, aivan upeissa maisemissa paljuineen ja saunoineen. Näissä paikoissa on ihanan yöpyä ja nauttia kauniista Iittala Villagesta. Iittalaa ympäröi kaunis luonto loistavine ulkoilumahdollisuuksineen. Läheltä löytyy myös pururata kauniine ulkoilureitteineen ja kauniit järvenrannat ovat aivan kävelymatkan päässä Hyvän Olon Aitasta.

Hyvän Olon Aitta sijaitsee Iittalan Lasikeskuksessa, josta löydät monia tunnelmallisia puoteja, kuten ihanan käsityöläispuodin keramiikkapaja Anubiksen. Iittalan Lasikeskuksessa, aivan vieressämme, on myös aivan ihana herkkukeidas, suklaatehdas Kultasuklaa.

Kesäisin, ja välillä myös talvikaudella, löydät Iittala Villagesta upean Naivistisen taidenäyttelyn. Lasitehtaalla pääsee vierailemaan ja vierestämme löytyy myös Iittalan lasimyymälä Iittala outlet.