loading

Kasvojen vaativammat laitehoidot

Antiagehoidot

Antiagehoitomme ovat erinomainen hoitovaihtoehto kirurgisille toimenpiteille, kun halutaan näkyviä tuloksia.

Hoitolassamme on todella laaja valikoima tehokkaita antiagehoitoja aina laitehoidoista moniin tehokkaisiin happohoitoihin. Kasvojen vaativammat antiagehoidot ovat erikoisosaamistamme ja meillä on niistä todella pitkä kokemus. Toimme ensimmäisinä Hämeenlinnaan 2019 Hifu kasvojenkohotuksen ja 2023 vielä tehokkaamman teknologian EMS RF FACELIFT kasvojenkohotuksen, jolla pystytään ihon lisäksi hoitamaan kasvojen lihakset. Erikoiskosmetologi valitsee juuri sinun arvokkaalle ihollesi soveltuvan hoitokokonaisuuden.

JULKISUUDESTA TUTTU RAAKEL LIGNELL hoitolamme Antiagehoidoissa ja suosituimpia hoitojamme

C:\Users\peta\Downloads\Kasvojenkohotus, EMS RF Facelift, antiagehoidot ja vartalohoidot kosmetologi Hämeenlinna.jpg

Miksi Antiagehoitoon juuri meille?

Vuosikausien kokemus alalta ja hyvä yhteistyö Suomen johtavan kauneusalan tukun Hoitolatukun ja Joy Hyvinvointipalvelut kanssa takaa turvalliset hoidot. Laitteemme ovat kotimaisen tukun turvallisuustestaamia.

Sky -erikoiskosmetologi Anu Taluksella on pitkä kokemus Antiagehoitojen teosta. Hänellä on taustalla Hoitolatukun koulutusten lisäksi 6 ammattitutkintoa, joista 2 erikoisammattitutkintoa ja hän on sen lisäksi että on Kosmetologi myös Sky Erikoiskosmetologi. Anu tekee Antiagehoitoja vuosikausien kokemuksella, sekä aina laadukkaalla kosmetiikalla luonnon raaka-aineista! Antiagehoitojen tekijänä toimivat Anun lisäksi hänen kouluttamansa kosmetologi Sofia Saarinen.

Antiagehoidoissa käytämme parhaita mahdollisia teknologioita mitä kauneushoitolat saavat käyttää ja päivitämme kokoajan osaamistamme sekä laitteitamme. Yhteistyö Suomen johtavan kauneusalan tukun kanssa takaa aina parhaat hoitolaitteet. Tehokkain antiagehoitokokonaisuus, mitä meiltä voi saada on antiagehoitopaketti 360 €, mutta jos haluat kokoeilla edullisempia antiagehoitokokonaisuuksiamme, niin tästä muutamia hyviä.

Tutustu Antiagehoitojen tuloksiin galleriassamme.

EMS RF FACELIFT KASVOJENKOHOTUS

Kivuton, nopea ja tehokas kasvojenkohotus yksinoikeudella meillä ainoana Hämeenlinnassa! Vielä Hifuakin tehokkaampi hoito, koska tässä hoidetaan ihon lisäksi myös kasvojen lihakset kuntoon.
Mikä on EMS RF FACELIFT ?

EMS RF FACELIFT on uudenlainen hoito, joka vaikuttaa kasvojesi rakenteeseen sisältäpäin – luonnollisesti ilman neuloja, veistä ja toipumista. EMS RF FACELIFT hoito on menetelmä, joka hoitaa sekä kasvojen ihoa että lihaskudosta samanaikaisesti, käyttäen yhdistelmää Synchronized RF (Radio Frequency) -radiotaajuushoitoa ja Electromagnetic Stimulation-kasvolihasten stimulaatiota. 

 
Synchronized RF lämmittää dermistä stimuloidakseen kollageenin ja elastiinin tuotantoa, kun taas EMS supistaa kasvolihaksia valikoivasti. Tämä johtaa ryppyjen ja hienojen juonteiden entistä tehokkaampaan vähenemiseen sekä kokonaisvaltaiseen kasvojen kohotukseen. Hoito sopii mainiosti myös esim toispuoleisen kasvohalvauksen jälkeen kuntoutukseen ja kasvonpiirteiden palautumiseen.
Hoidon tehokkuus ja turvallisuus on varmistettu kliinisillä tutkimuksilla.
 
Kasvojen lihakset vahvistuu, kasvonpiirteet kohoavat ja ihon oma kollageeni ja hyarylon tuotanto kiihtyy mikä saa aikaan ryppyjen vähenemisen. Otamme myös ennen ja jälkeen kuvat tuloksien toteamiseksi jos haluat, mutta se ei toki ole välttämätöntä. Teemme tätä ainutlaatuisen tehokasta kasvojenkohotusta yksinoikeudella täällä Hämeenlinnassa ja haluamme saada huikeat tulokset juuri sinun arvokkaalle ihollesi. Asiantuntijana hoidossa toimii Erikoiskosmetologi. Tehokkain on valita koko kasvojen ja kaulan Antiegehoitokokinaisuus, koska se sisältää tämän hoidon ja myös toisellakin tehokkaalla teknologialla tehdyn Antiagehoitokokonaisuuden.
Moni saa tuloksia jo ensimmäisellä hoidolla.
EMS RF FACELIFT
EMS RF FACELIFT ennen ja jälkeen
EMSRF Facelift

RF Meso eli RF Mikroneulaus

Tässä aivan huikeassa laitehoidossa yhdistyvät mikroneulauksen ja radiofrekvenssin hyödyt ja hoito on nimestään huolimatta kivuton! Nämä kaksi menetelmää yhdessä täydentävät toisiaan ja tekevät hoidosta tehokasta ja tuloksellista. 

RF aktivoi kollageenin tuotantoa sekä tiukentaa kollageenisäikeitä. Hoito on nopea ja iho rauhoittuu sen jälkeen pikaisesti eli varsinaista toipumisaikaa ei tarvita. Hoidon aikana ihossa voi tuntua pientä pistelyä ja lämpöä, mutta prosessi on kokonaisuudessaan kivuton. Hoidon ansiosta ihon yleiskunto paranee, kollageenin tuotanto lisääntyy, ihon väri tasoittuu ja aktiivisia aineosasia saadaan vietyä ihoon tehokkaammin. Hoito soveltuu parhaiten kiinteyttämään ihoa, vähentämään couperosaa ja maksaläikkiä sekä myös vähentämään ja poistamaan aknearpia. Mikroneulauksella hoidetaan tuloksellisesti myös ihon epätasaisuutta sekä vahvistetaan ihoa. Mikroneulaus on loistava antiage -hoito ja se on tehokas myös raskausarpiin! Mikroneulaus tehdään aina kertakäyttöpäällä ja vain tähän tarkoitukseen tarkoitetuilla aineilla!

RF- eli  radiofrekvenssihoidon avulla iho supistuu ja kiinteytyy, jonka seurauksena juonteet madaltuvat ja iho kiinteytyy. RF-laitteen teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon kaikkia kerroksia johtamalla voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen, juuri toivomaamme syvyyteen. Energia lisää ihoa kiinteyttävän kollageenin muodostusta ja toisaalta kutistaa kudossäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Hoidon tuloksena solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Laitteen tuottama lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kiinteämpi iho. Hoidon voi tehdä myös vartalohoitona mm. selluliitin tasoittamiseen selluliittia vähentävillä aineilla. Hoidettavia alueita ovat esim. käsivarret, vatsa, reidet ja pakarat.

PRX-T33 Antiagehoito

Medikaalinen erikoishoito. Ainutlaatuinen, turvallinen ja tehokas anti-agehoitomenetelmä, jolla saadaan erinomaisia tuloksia ilman toipumisaikaa ja kivuttomasti.

PRX-T33 hoidolla hoidetaan myös pigmenttimuutoksia, aknearpia, valovanhentunutta ihoa ja laajentuneita ihohuokosia.

 

PRXT33 hoito 1
PRXT33 hoito 2
PRXT33 hoito asiakaspalaute
Tiesitkö, että ihossasi tapahtuu joka päivä solujen jakautumista? Huonoilla elintavoilla ja ihonhoidon laiminlyömisellä voimme vaikuttaa tähän prosessiin niin, että jossain tapauksissa solujen jakautuminen kiihtyy ja huomaamme kasvoillamme ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Solujemme hännissä olevat telomeerit lyhenevät joka kerta jakautuessaan enemmän ja enemmän – kunnes lopulta muuttuvat olemattomiksi.
 
Tällainen solu muuttuu vanhentuneeksi ja ”sairaaksi”. Se erittää erityissytokiineja, jotka vanhentavat ja sairastuttavat normaalit solut ympäriltään. Tämän vuoksi näemme kasvoillamme ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä noin 25 vuoden iässä.
 
 
Näin ollen meidän olisi hyvä silloin tällöin pitää ”siivoustalkoot” ja auttaa roskakoriin joutuneita soluja ulos kudoksista. Parempaa paikallisesti toimivaa hoitokeinoa kuin PRX-T33® on vaikea nykypäivänä löytää! Tämän todistaa vuonna 2003 tehty tutkimus ”PMID: 12637225: Transformoiva kasvutekijä-beeta edistää H2O2:n indusoimaa fibroblastiapoptoosia”.
 
Medikaalinen PRX-T33-hoitomenetelmä toimii ihon dermiksen tasolla, jossa fibroblastisolut sijaitsevat. Näiden avulla ihoomme muodostuu uutta kollageenia. Samalla vaikutamme positiivisesti ihon kosteuspitoisuuteen, sillä PRX-T33:n patentoitu yhdistelmä sisältää mm. matalapitoista vetyperoksidia, jota löytyy luonnostaan dermiksestä, jossa se sitoo kosteutta ihoon. Tällä tavoin syntyy myös ”neulaton biorevitalisaatio” – palautamme ihon elinvoiman luonnollisella tavalla kemiallisen stimulaation kautta.
 
Tutustutaanpa hoitomenetelmään paremmin
PRX-T33® hoitoliuos on CE-merkitty lääkinnällinen laite, jonka patentoitu kaava perustuu yli 10 vuoden kliinisten tutkimusten tuloksiin. Jokainen PRX-T33®-molekyyli sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän 33 % TCA-happoa, matalapitoista vetyperoksidia (H2O2) ja 5 % kojichappoa. Uniikki yhdistelmä tekee PRX-T33:sta vähemmän aggressiivisen kuin puhtaasta TCA-haposta, joka selittää myös hoidon suuren suosion – näkyviä tuloksia saadaan hellävaraisemmin ja ilman palautumisaikaa.
 
PRX-T33 on ei-injektoitava hoitoliuos, joka saa aikaan ihon biorevitalisaation vahingoittamatta ihon pintakerrosta. Vaikka hoitoliuos sisältää TCA-happoa, se ei kuori eikä herkistä ihoa, jonka ansiosta hoito voidaan toteuttaa ympäri vuoden, myös kesällä. Hoito on kehitetty kaikenikäisten naisten ja miesten kasvojen ja vartalon ihon elvyttämiseen, akne- ja venymäarpien hoitoon sekä ihon ikääntymisen hoitoon.
 
Huomaat välittömästi hoidon jälkeen kuinka ihosi ikään kuin katsoo ylöspäin. Liftaava vaikutus näkyy muutamina seuraavina päivinä. Suurin muutos tapahtuu kuitenkin sarjahoidon, eli 4:nnen hoidon jälkeen, jolloin ihon kunto paranee päivä päivältä kun ihon omat prosessit alkavat tuottamaan vastetta. Hoitoprotokollasta ja hoitoalueesta riippuen hoitomäärät voivat vaihdella. Pitkävaikutteisten tulosten saavuttamiseksi tulisi kuitenkin suorittaa vähintään 4-6 peräkkäistä hoitokertaa, joiden välissä pidetään 1-2 viikon tauko. PRX-ammattilaisesi opastaa ja konsultoi sinua enemmän ja yksityiskohtaisemmin arvioiden tilannettasi.
 
Sarjahoidon jälkeen uuden kollageenin stimulaatio tapahtuu pikkuhiljaa, kuitenkin niin, että näet jo ensimmäiset pitkäaikaiset tulokset n. 1-2 kuukauden päästä ensimmäisen hoidon aloituksesta. Tämä pitkäaikainen tulos kestää jopa 6-9 kuukautta. Jatkossa on suositeltavaa ylläpitää tulosta kertahoidolla kuukausittain tai harvemmin, riippuen tarpeesta. Hoidon ansiosta on mahdollista viivästyttää ihon ennenaikainen vanheneminen ja juonteiden muodostuminen – sillä stimulaatio pitää ihon elastisena ja joustavana pidempään.
 
PRX-T33 hoito auttaa:
 
Ikääntyvä, veltostunut iho
Epätasainen iho
Venymäarvet
Hyperpigmentaatio (chloasma, melasma)
Atrofiset arvet – yksittäisten arpien yksittäinen
Valovanhenemisen merkit
Herkkä- ja couperoottinen iho
Onko vielä jotain, mitä olisi hyvä vielä tietää PRX-T33-hoidosta, ennen ajan varaamista sertifioidulle PRX-ammattilaiselle?
Kyllä, yksi erittäin tärkeä yksityiskohta. PRX-T33 ei ole vain hoito – vaan TERAPIA!
 
PRX-T33-terapiaan kuuluu sekä ammattilaisen suorittama hoito hoitolassa että ihon kotihoito-ohjelma, jonka avulla ylläpidetään ihon aktiivista stimulointia hoitojen välissä sekä palautetaan ihon suojabarrierin vahvuus. Active Skin Program -kotihoito-ohjelmaan kuuluu kaksi tuotetta, jotka ovat elintärkeät ihosi tuloksien kannalta koko sarjahoidon ajan. Jokailtainen minimuotoinen PRX-T33-hoito WiQo Smoothing Face Fluid -hoitoemulsion muodossa muistuttaa sinua ihon aktiivisesta kuntoilusta ja täyteläinen WiQo Dry Skin Face Cream -hoitovoide palauttaa sen pehmeään peittoon rentoutumaan.
 
Tämä yli 10 vuoden kliinisiin tutkimuksiin pohjautuva medikaalinen hoitomenetelmä on saavuttanut maailmalla suuren suosion ja saanut monissa maissa 1. sijan vuoden hoitomenetelmänä.
 
Näytä parhaalta mahdolliselta ikäiseksesi ja siivoa vanhentuneet solut pois kudoksista.

Mikroneulaus

Mikroneulauksella pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho. Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä, arpia ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa ihoa ja couperosaihon väri tasoittuu.

Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.

Täydellinen imeytyminen

Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

Tulokset näkyvät viikkojen kuluttua

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla pikkuhiljaa noin 4-6 viikon kuluttua. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

Mikroneulaus on nimestään huolimatta kivuton hoito, jossa tehoaineet saadaan imeytettyä ihoon todella tehokkaasti! Hoito tehdään aina erillisellä hoitopäällä. Hoito sisältää myös peruskasvohoidon ja rentouttavan pää- ja decoltee alueen hieronnan.

 

Cryo Neulaton Mesoterapiahoito 

Kivuton hoito ja tehokas myös antiagehoitona.

Cryo Neulaton Mesoterapia. Kylmä/kuuma aallon yhdistelmä neulattoman mesoterapian lisäksi. Elektroporaatio yhdistelmä. Tehokas ihon toimintojen aktivointia ilman neuloja ja kipua.

Neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio sekä elektroosmosis menetelmää. Pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, joiden kautta tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman, että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Hoidon aikana ihoon imeytetään laitteen avulla erilaisia vitamiineja ja hivenaineita, sekä kollageenia ja hyaluronihappoa. Hoito on todella tehokas juonteisiin ja kuivalle iholle sekä myös aknearpiin. Hoito on myös kivuton ja se sisältää peruskasvohoidon sekä ihanan pää- ja decoltee alueen hieronnan.

Raakel Kasovojenkohotus antiagehoidot
Antiagehoito ennen ja jälkeen

Hinnasto

EMS RF FACELIFT KASVOJENKOHOTUS
250 €
Tehokkain antiagehoitokokonaisuus kasvonpiirteitä kohottamaan
350 €
RF Meso
159 - 179 €
PRX-T33 Antiagehoito
Sarjan jatkokerrat 129 €. Myös aknearpiin ja maksaläikkiin.
149 €
Mikroneulaus
119 €
Cryo Neulaton Mesoterapia
119 €

ASIAKASPALAUTTEITA

Antiagehoidot

Kiitos Anu Talus hemmottelusta! Sain testata Antiagehoitoa, kivuton ja nopean. Napakoittaa ihon rakennetta, huomasin eron jo yhden kerran jälkeen!
Raakel Lingell
Raakel Lingell

Antiagehoidot

Ihana palvelu ja tosi hyvä kokemus Antiagehoidosta. Tuloksia jo ensimmäisen kerran jälkeen havaittavissa, innolla odotan toista kertaa. Suosittelen ihanaa rentouttavaa aikaa Hyvän Olon Aitassa.
Marjaleena
Marjaleena

Antiagehoidot

Antiagehoidossa käyty, ja kaula sekä leukalinjan hoidolla näkyvät tulokset heti hoidon jälkeen. Voin suositella!
Tanja
Tanja

Antiagehoidot

Ystävällinen palvelu, edulliset hinnat. Antiagehoitoja suositelen, näkyviä tuloksia.
Päivi
Päivi

Antiagehoidot

Olen ollut todella tyytyväinen Hyvän Olon Aitan antiagehoitoihin. Näkyviä tuloksia jo ensimmäisestä kerrasta ja loistava asiakaspalvelu. Siksi käyn säännöllisesti, vaikka asun tosi kaukana. Tämä on paras hoitola.
Oili
Oili

Hoitolan antiagehoidot

Olen käynyt kasvojen antiagehoidoissa ja vartalohoidoissa. Antiagehoidoilla rypyt ovat selvästi silmiinnähden madaltuneet ja kasvonpiirteet napakoituneet. Varalohoidoilla olen päässyt eroon selkäkivuista ja vyötäröltä on lähtenyt yli 6cm. Aivan ihana palvelu, suosittelen!
Piia
Piia

ANTIAGEHOIDOT
asiakkaiden kokemuksia

Asiakkaan kokemus ja palaute Antiagehoidosta.

Beauty Highlights -blogin Mia kävi Hyvän Olon Aitassa Antiagehoidossa.

"Kokemukseni sai vakuuttuneeksi siitä, että Antiagehoito todella toimii, enkä olisi voinut valita paikkaa paremmin! Hyvän Olon Aitassa tunsin alusta asti olevani parhaissa käsissä ja pystyin luottamaan sekä Anuun että laitteen turvallisuuteen. Toimenpide oli kivuton ja tulokset puhuvat puolestaan. Aion jatkossakin hakeutua Antiagehoitoon Hyvän Olon Aittaan, kun iho kaipaa kiinteytystä, uudistusta ja kohotusta!"
Mia
Mia
Beauty Highlights

JULKISUUDESTA TUTTU RAAKEL LIGNELL MEILLÄ ANTIAGEHOIDOSSA

Raakel Lignell antiagehoidossa

Antiagehoitojemme tulos yrittäjän omaan silmään, joka on jo yhden tytön mummo.

Anu Antiagehoito

ennen - jälkeen

Erikoiskosmetologi Anu Talus ekologiset kauneuspalvelut.

Sky-Erikoiskosmetologi Anu Talus

Sky-erikoiskosmetologi Anu Talus on erikoistunut ekologisiin kauneuspalveluihin. Anu on kokenut Antiagehoitojen tekijä. Hän on keskittänyt kaiken osaamisensa. jo vuodesta 2012 lähtien, nimenomaan kasvojen vaativampiin laitehoitoihin ja ekologisiin kauneuspalveluihin. Hyvän Olon Aitassa ei tehdä esim. ripsienpidennyksiä, vaan kasvot ja vaativammat laitehoidot ovat erikoisosaamistamme. Anu antaa sinulle mielellään lisätietoja.

Teemme yhteistyötä Suomen johtavan kauneusalan tukun, Hoitolatukun, kanssa sekä useiden eri oppilaitosten kuten Valkeakosken ammattiopiston ja Hyrian kanssa. Lisäksi maahantuomme kosmetiikaa, jossa ovat laadukkaat raaka-aineet luonnosta, kuten paljon mehiläispesästä upeita raaka-aineita, kuten Bee Venom, propolis, Manukahunaja, ja mehiläisvaha. 

Ota yhteyttä