loading

Hyvän Olon Aitta kosmetologi Hämeenlinna Iittalavillage remontoitua hoitolaamme ja kuulumisiamme

Hyvän Olon Aitta kosmetologi Hämeenlinna Iittalavillage remontoitua hoitolaamme ja mitä kuuluu nyt Hyvän Olon Aittaan

Hyvän olon Aitassa on ollut hurjan touhukas ja tuloksellinen vuosi 2023. Rakennuksen ulkovuori on uudistettu täysin, nettisivut uudistettu, hoitolamme remontoitu ja myös kaikki valaistukset kiinteistöön vaihdettu. Ollut hurja tarve kehittyä ja uudistua. Haluamme tarjota teille jatkossa etistäkin viihtyisämmät tilat täällä tunnelmallisessa pikkukylässä Iittala Villagessa. Iittala on siitä ihana paikka, että täällä olet luonnon rauhasa maalla, mutta hyvien yhteyksien päässä. Tänne on helppo tulla ja pääset vain muutamansadanmetrin päähän hoitolastamme kätevästi junalla. Meillä onkin nyt käynyt junalla aika kaukaa suosittu kauneusvaikuttaja Mia Beauty Highlights (beauty-highlights.fi) sivuston pitäjä EMS lihasaktivaattorissa, Lipolaser hoidossa ja lymfahieronnassa. Tästä on tulossa juttu ulos alkuvuodesta. Myös monet ihanat asiakkaamme on antanut upeita palautteita näistä vartalohoidoistamme ja antiagehoidoistamme kasvoille ja niistä julkaisenkin heidän palautevideoitaan Joulun välipäivinä ja linkitämme jokusia niistä myös tänne nettisivuillemme. Paljon on siis tehty remontteja ja tuloksellisia hoitoja, mutta kuten mulle usein käy kun innostun niin homma laajenee! Niin kävi nytkin! Siispä tammikuussa alkaa vimeisen remontoimattoman osuutemme, eli myymälämme remontti. Reippaat työntekijäni Sofia ja Tuuli on onneksi ollut apuna tämänkin kiireisen vuoden. Tammikuussa saan avukseni myös kaksi ihan melkein valmista kosmetologia. Anni ja Emma aloittaa meillä työharjoittelun tammikuussa 9.1 ja valmistuvat maaliskuussa. Tekevät silti vielä opiskelijahintaan ja ajat varattavissa jo timmasta täältä Kosmetologi Hämeenlinna Hifu kasvojenkohotus (hyvanolonaitta.fi).

Huiput tarjoukset ja itsensä hoitamisen vuosi 2024

Kun Anni ja Emma aloittaa meillä 9.1.2024 niin heidän mielettömät tarjoukset kannattaa hyödyntää! Saat ihan jo ammattilaisten hoitoja opiskelijahinnalla! He ovat näytöt jo suorittaneet. Teemme yhteistyötä Valkeakosken ammattiopisto – VAAO kanssa sekä myös Hyria – Etusivu | Hyria kanssa. Erikoiskosmetologina koulutan jatkuvasti jo hyvin valmiita kosmetologiopiskelijoita. Alkuvuoteen on suunnitteilla alkaa hoitaa myös itseäni paremmin ja keskittyä entistäkin paremmin vakiasiakkaisiin. Jos käyt meillä vähintään 3 kertaa vuodessa olet vakiasiakkaamme ja oikeutettu vip avaimenperään, jolla saat monia etuja kuten pieniä tuotelahjoja, joskus myös alennuksia ja ilmaisia lisäpalveluita. Muista kysyä käynnilläsi avaimenperä itsellesi, jos et ole sitä vielä saanut! Alkuvuodesta lähtee pyörimään myös huikeat hemmottelupäiväpaketit jolloin on mahdollista saada torstaipäivisin yhden hoidon hinnalla kolme hotoa. Kosmetologimme Sofian tekemänä huikea kasvojen antiagehoito RF Meso, joka tehokas myös couperosaan maksaläikkiin, laajentuneisiin ihohuokosiin, aknearpiin jne! Samalla kosmetologiopiskelijat Anni ja Emma tekee sinulle jalkahoidon ja käsihoidon tai kulmien värjäyksen ja siistimisen. Maksat koko paketista vain RF Meson hinnan 139€ eli loput hoidot ovat ilmaisia! Tutustu lisää RF Mesoon sivuiltamme kohdasta palvelut. Voit valita RF Meson tilalle myös neulattoman mesoterapian ja karboxiterapian yhdistelmän. Myös super edullisia vartalon hemmotteluja tulossa kuten kokovartalon kuorinta ja hieronta vain 39€! Tähän ajat jo varattavissa. Samoin jalkahoidot 39€. Sofia alkaa myös alkuvudesta tehdä kunnolla kuumakivihierontoja jotka ovat aivan ihania sydäntalveen! Lämpö ja lihaksia rentouttava hieronta on taivaallinen kokemus! Ajat jo varattavissa täältä Kosmetologi Hämeenlinna Hifu kasvojenkohotus (hyvanolonaitta.fi) Vuodesta 2024 on tarkoitus tehdä ihana itsensähoitamisen vuosi ja aion itsekkin hoidattaa kunnolla itseäni ja vähentää töitä kohtuullisempaan määrään. Ollut liiankin hurjat tuloksekkaat vuodet nämä 2022 ja 2023.

Mitä uutta tulossa?

Olemme päättäneet helpottaa teidän ihanien asiakkaidemme valintaa hoidoissa ja siksi olemme tehneet teknologioiden korostamisen sijaan ihonhoitopaketit kuten Antiagehoitokokonaisuus kasvoille ja kaulalle, Kosteuttava ihonhoitopaketti, ihon sävyä tasoittava hoitokokonaisuus jne. Julkaisemme nämä joulukuussa 2023. Sinun ei siis tarvitse tietää mikä laitehoito tai teknologia sinulle sopii, vaan voit valita iho-ongelmaasi sopivan hoitopaketin ja asiantuntijamme suosittelevat sinulle parasta mahdollista hoitokokonaisuutta kun näkevät ihosi haasteet. Lisäksi olisi tarkoitus lähteä syventymään lisää tuloksellisiin happohoitoihin ja näistä tulossa ihania paketteja ja tarjouksia somekanaviimme vuonna 2024. Myös uuusi antiagelaite harkinnan alla. Teemme yhteistyötä Suomen johtavan kauneusalan tukun Suomen Hoitolatukku – Ammattikosmetiikan tavaratalo kanssa ja koska ala kehittyy kokoajan niin he päivittävät meille aina parhaat teknologiat sekä tuotteet. Myös myymälän remontin myötä valikoimamme muokkautuu ja ainakin koruvarasto kasvaa. Saa nähdä mitä muuta uutta kivaa keksimme. Alkuvuodesta tulee juttua kauneusvaikuttajan Mian käynnistä vartalon laitehoidoissamme ja keväälle on suunnitteilla hänen kanssaan juttu myös monista antiagehoidoistamme kuten RF Mesosta ja happohoidoista. Luottokuvaajamme Miian SisältöStudio Miia Salminen SisältöStudio Miia Salminen Silmää ja tekemisen meininki – Silmää ja tekemisen meininki (sisaltostudiomiiasalminen.fi) hiotaan ainakin mainosvideoitamme vieläkin paremmiksi ja kuvataan myös uusia vidoita. Paljon on suunnitelmia tulevaan vuoteen. Vakiasiakkaisiin keskityn entistä paremmin ja alan panostaa lisää kiireettömyyteen sekä palveluiden laatuun tällä konseptilla.

Pysähtyminen Joulunviettoon ja kiitokset

Myymälämme remontin ajan aion pitää kunnon Joululomaa lapsenlapseni kanssa leipoen ja perheen ajasta nauttien. Lomailen siis 23.12-8.1.2024. Tuuli kuitenkin palvelee myymälässä vielä 23.12 klo 11-17. Myös välipäivinä Sofia palvelee teitä 28.12 ja Tuuli 29.12. Itse lomailen siis nuo välipäivät. Joulunajan aukiolot ovat: 2.12-23.12 ti-la 11-17 muuten, mutta 18.12 ma auki 11-17 ja Itsenäisyyspäivänä kiinni. Lahjakortteja voit tilata nettikaupastamme täältä Laadukkaat ihonhoitotuotteet (hunajaaiholle.fi) Lähetän sähköpostiisi sieltä ostamasi lahjakortin ja 23.12 ennen klo 18 tilatut lahjakortit ehtivät vielä Jouluksi. Suosituin lahjakorttimme on ollut Kuningatarmehiläisen hemmotteluhoito eli kasvohoito ja jalkahieronta hintaan 69€. Siinä hyvä joululahjavinkki. Koitan ehtiä vielä ennen Joulua lähettää myös  asiakaskirjeet. Lämmin kiitos asiakkaillemme huikeasta vuodesta 2023 ja ihanaa hyvän olon Joulua koko Hyvän olon Aitan yrittäjäperheeltä!

 

p.s Tässä vielä kuvia remontin jälkeen uudistetusta hoitolastamme jossa kolme hoitohuonetta. Tässä nyt yksi käytetyimmistä huoneistamme kuvattuna.

Hyvän Olon Aitta kosmetologi Hämeenlinna Iittalavillage remontoitua hoitolaamme 2

Hyvän Olon Aitta kosmetologi Hämeenlinna Iittalavillage remontoitua hoitolaamme 2

 

Hyvän Olon Aitta kosmetologi Hämeenlinna Iittalavillage remontoitua hoitolaamme 3

Hyvän Olon Aitta kosmetologi Hämeenlinna Iittalavillage remontoitua hoitolaamme 3

 

Hyvän Olon Aitta ulkovuori remontoituna kauneushoitola kosmetologi Hämeenlinna Iittalavillage.

Hyvän Olon Aitta ulkovuori remontoituna kauneushoitola kosmetologi Hämeenlinna Iittalavillage.

Hyvän Olon Aitta Iittalavillage

Hyvän Olon Aitta Iittalavillage